Şimdi Ara

sprite psp kampanyası yardım lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler sprite nin psp kampanyasına katılmıştım 3(!) kapakla...evime mektup geldi 1. yedeksiniz diye ...abimle tartışıyoruz da
    abimin dediğine göre :ben x asil kişisinin yedeğiyim eğer x kişisi almassa ben alıcam
    bana göre : x y z .... asil kişilerinin herhangi birisi almassa eğer 1. yedek olarak ben alacağım..

sizce hangisi doğru ?şimdiden teşekkürler

• valla abinin dedigi dogru gibi
  • o zmn iş yaş :)
  • o asil kişinin yerini bulalım birgüzel dövelim güzelce ikna edelim sonra sen otomatikman asilsin
  • :) benim umudum şöyleydi : herhangi bir asilin yerine benim alacağımı varsayarsak :
    - 18 yaşından küçükler katılamıyor.garanti 18 yaşından küçük vardır e tabi bende 1. yedek olunca ben alıcam
    -malum yaz geldi :) tatile gidipte evine gelen mektubu okuyup ödülü almaya gitmediyse yine ben alcam

beyler heycan yaptım bu kampanyalardan anlaya birisi gelsin baksın bi zahmet yaaa :)
  • ya o kampanya geçen sene değilmiydi
  • Hergün 1 adet Playstation3, ve her saat başı PSP Toplamda 84 PS3 ve 672 PSP

21.05.2007 - 12.08.2007 tarihleri arasında "promosyonlu" 200ml cam şişe,500ml, 1lt,2lt ve 330ml kutu Sprite ürünlerinin kapaklarından çıkan şifreyi ad soyad adres ile 0532 752 22 52'ye yolluyoruz. Tüm operatörlerden gönderim 2kontör. İnternettende gönderim yapılabiliyo, sınır yine 10 malesef (kampanyacıların en burun kıvıracağı şey. Gönderim saatleri colayla aynı yani 12'den 20ye. ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya emre - noobhunter abimin söylediği mi doğru benim ki mi bi anlayan - katılmış olan söylesin yav...
  • öğrendim beyler ...
    1.si mektupta psp çekilişi diyordu ama ps3 yedeğiymişim (yani ps3 ün yedeğiyim)
    2.si 84 ps3 var emre arkadaşımızın dediği gibi
    3.sü abimin dediği doğru . ben 1 kişinin yedeğiyim .. eğer o almassa bize düşücek inş. :)
  • ben psp yedeği olmuştum geçen sene ama asil talihli göndermiş evrakları zamanında
    o yüzden fazla umutlanma
  • tak umudum 18 yaş altı olması :):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihankoca

tak umudum 18 yaş altı olması :):)

aynı durumların aynısı() bana da olmuştu fazla umutlanma
  • quote:

Bi akıllı sen değilsinki, şimdiki çocuklar cin gibi, ailesinden birinin adına göndermiştir.Kim ps3 ü geri teper.Adam almaya takla atarak, göbek atarak gider.Beleş silke baldan tatlıdır hesabı.
  • ewt ya cin gibiler ..

bende onlardan biriyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratc_78_2

quote:

Bi akıllı sen değilsinki, şimdiki çocuklar cin gibi, ailesinden birinin adına göndermiştir.Kim ps3 ü geri teper.Adam almaya takla atarak, göbek atarak gider.Beleş silke baldan tatlıdır hesabı.

KARDEŞ O SİRKE OLMASIN valla bundan seneler önce bende bi dondurma kampanyasından ps1 kazanmıştım gazeteyi aldım ilanlara baktım birde ne göreyim asıl talihliler arasında adım var havalara uçmuştum şimdi siz bi ps3 kazansanız ne yaparsanız bende ozaman onu yapmıştım çünkü ozamanlar en iyi makina ps1 ditabi sevinçle havalara fırlayınca yedek talihlilere bakmak çok sonra aklıma geldi oradada adımı görünce şok olmuştum sonra birini aldım ve diğeri içinde bana bir zarf geldi şu tarihe kadar işlemleri halledin diye gidip hallettim ve diğer cihazıda aldım enayinin biri almaya tenezül etmemiş galiba ama benim zamanımda sizin bahsettiğiniz gibimi oldu yoksa herhangi biri almayınca banamı devretti bilmiyorum ben üzümünü yedim banane bağcıdan

• bena sıl talihliyim ama bana daha taahütlü mektup gelmedi, aradım bildirdim almam garanti
    ama bir sorum var
    ne işime yarayacak o PSP bi oyun 100 ytl olduktan sonra
  • ya internet sitesinden hangi linkten gönderebilirm hemen yollayacağım.
  • dedeğin gibi kardeşim bi yedek bi asıl çekiyolar senin asıl talihli almazsa sen alıyorsun.haziran çekilişlerini niye yayınlamıyolar bunlar sitede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Camit

bena sıl talihliyim ama bana daha taahütlü mektup gelmedi, aradım bildirdim almam garanti
    ama bir sorum var
    ne işime yarayacak o PSP bi oyun 100 ytl olduktan sonra

kardeş downgrade die bişi var yani oyunlari beleşe de netten indirip memory sticke kaydedebiliyon

sen bi araştir bunu derim ben sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.