Şimdi Ara

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz! (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.422
Cevap
178
Favori
117.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeriniz Gaziemir'de mi? Fiziki dükkan yani.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim

Firmamız internet kanalıyla satış yapmaktadır İzmir Gaziemir’de deponun bulunmaktadır arzu ederseniz depomuzuzu ziyaret ederek ürünleri inceleyebilirsiniz sizleri ağırlamakdan mutluluk duyacağız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkürler. Hafta içi uğrayayım. Siteden alıyorum zaten normalde de bir kaç şey de konuşurum, fikir alışverişi olur, hem yerinde görürüz. Görüşmek üzere.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki efendim çok mutlu olur görüşmek üzere

• Merhaba, size daha önce de yazmıştım 2 yıldır dini sebeplerden dolayı atık su üretmeyen su arıtma arıyorum. sizin ve birkaç firmanın adı geçti, hepsine danıştım ama bir fikir sahibi olamadım maalesef.

İlk konu şu; "İlk sorum fiyat farkları hakkında: Aynı markanın atık su üretmeyen modellerinde 2 kata varan fiyat farkları var. 11 bin liralık model işimi görüyorsa, 17 binliğe ne gerek var? Aradaki fark sadece ekstra özellikler mi, yoksa su kalitesinde de ciddi fark mı var?"

"İkinci sorum filtre maliyetleri: Hesapladığımda UV dahil bazı filtrelerin 2 yılda bir değişmesi durumunda bile yıllık masraf 4-5 bin TL'yi bulabiliyor. Sizin modellerinizde gerçekçi yıllık filtre maliyeti ne kadar olur?"

Dediğim gibi çok uzun süredir araştırıyorum ucuza içim elvermiyor, pahalıya bütçem elvermiyor ayrıca da aynı maerkada bu kadar fark olması kafamı karıştırıyor. Ayrıca benim evin çeşme suyuna bağlı olarak su kokar mı? Böyle bir risk var mı? Çünkü burada su kiraç oranı çok fazla deniyor"

En son bulunduğum küçük ilde doğrudan satan dükkana gideyim dedim, bu tip ürün satan bulamadım. 2 binden fazla üyesi olan bir memur grubuna sordum, kullanan yok, birkaç kişi de " adı ne olursa olsun atık su üretmeyen diye bir şey yoktur sırf bu yüzden 26 yıldır sokak çeşmelerinden tatlı su taşıyorum"dedi . Ben de aynı durumdayım benim de 25 yılı geçmiştir. Demem o ki burada kimse bu sistemi bilmiyor ya da anlamamış ben de dahil.

çalıştığım yerde sordum üstteki cevabın aynısını verdi" eğer cidden atık su üretmenyen,israf etmeyen bulsam anında alacağım" dedi. Yani siz burada çok aktifsiniz ama bulunduğum ilde hiç adınızı duyan yok, yani mesela benim sorduklarımdan birisi " hocam bende var çok memnunum, gel bi bardak iç, tadı şu, maliyeti bu, bakımı şu " dese o gün 5 tane satarsınız diye düşünüyorum. Sorun şu ki herkes benim gibi ikilmde kalmış. Atık su üretenlerden çok uygun fiyatlı, yılda 1000 lira filtre değişimi olnalar var birçok tanıdığım kullanıyor ve memnunlar ama biz onlardan almak istemiyoruz.

Eğer mümkünse siz de bana vücuda en faydalı olan atık su arıtmayan modelinizin fiyyatını ve tüm bakım, filtre değişim aralılarını ve fiyyatlarını tekrar yazar mısınız? Ve bir video var mı reklam dışında, asıl atık su üretmeden su arıtabiliyor? diğerleri 1 litre su için 3-5 litre suyu çöpe atarken aynı işi, hatta daha kaliteli suyu nasıl elde ediyor bu sistem? 1200 liralık filtre kullanan ile 5 bin liralık filtre kullananda ne fark var?

şimdiden çok teşekkür ediyorum, tekrar tekrar başınızı ağrıttığım için kusura bakmayın diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 23 Kasım 2025; 23:2:26 >

• rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz hassasiyetinizi anlayabiliyoruz bizlerin de atık su üretmeyen soğutma cihazı üretmemizdeki en büyük neden kullanıcılarımızın bu konuyla ilgili talepleridir paylaşacağım videoyu izlerseniz sonrasında yanıtlanmayan sorularınız varsa memnuniyetle sizlere yardımcı olmaya hazırız

İyi seyirler

Spring Wateryoutube
    14 Nisan 2023
    https://youtu.be/KCNoFnSpxtg?si=wKoYDAv8q3CHY3Vr

• Firmamızın hiçbir ilde temsilciliği bayisi pazarlamacısı bulunmuyor spring water internet kanalıyla siz değerli müşterilerimize ulaşmayı seçmiş olan e-ticaret firmasıdır

Firmamız Her geçen gün daha fazla insana ulaşmakta müşteri potansiyelini her geçen gün büyütmektedir

Filtre setlerimizin fiyatları 3500 TL’den başlamaktadır iki yılda bir değişmektedir bu şekilde düşündüğümüzde yıllık filtre maliyeti sadece 1750 TL’dir

Filtre setimizin linkini paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 23 Kasım 2025; 23:12:43 >

• teşekkür ediyorum.

Saygılarımızla spring water destek ekibi

trendyol.com
    Omnipure ELF T-40 Banyo Karbon Duş Filtresi - Musluğa Kolay Montaj – Yoğun Karbon Filtre Teknolojisi - Fiyatı, Yorumları
    https://ty.gl/8k98jp6lvm591

DESTEĞİNİZ için teşekkür ederiz

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 26 Kasım 2025; 18:26:50 >

• 💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

trendyol.com
    Spring Water Vaha 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://ty.gl/lchtic0tk4wr6

trendyol.com
    Aqua Love Su Arıtma Atık Sü Üretmeyen Cihazı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
    https://ty.gl/xlg0mp6swhia3

Bu bir sıcak fırsatır
    Trendyol‘da muhteşem Kasım fırsatları devam ediyor bu fırsatlar bir daha gelmez

Her evde olması gereken iki ürün tezgah altı su arıtma cihazı ve ruj filtresi duş filtresinin montajı ile ilgili çektiğiniz videoyu sizlerle paylaşıyoruz oldukça faydalı video oldu lütfen abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın

Spring Wateryoutube
    Duş Suyunu Değiştiren Filtre: Omnipure ELF T-40 | Gerçek Performans Testi
    https://youtu.be/rRXnidtpmKE?si=2cBr2N3Zy29kS-cp

İyi ki varsınız

Şimdiyekadar yüzlerce yorum yayınladık bunlar içerisinde belki sizler için en faydalı olacaklardan birisi. o yüzden bunu tek başına yayınlıyoruz lütfen cilt problemi olan olan herkes bu ürünü alsın şu anda lansmana özel maliyetinin altında bir rakamla satılıyor ürün linkini paylaş

Saygılarımızla

trendyol.com
    Omnipure ELF T-40 Banyo Karbon Duş Filtresi - Musluğa Kolay Montaj – Yoğun Karbon Filtre Teknolojisi - Fiyatı, Yorumları
    https://ty.gl/o5bcdrk8dvwpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 5 Aralık 2025; 21:17:56 >

Bu bir sıcak fırsat bildirimidir 12 litre tanklı pompalı spring water su arıtma cihazının fiyatı 8900 TL’ye düşmüştür değerli Siparişlerinizi bekler iyi forumlar dileriz ürün linki aşağıda bulunmaktadır

trendyol.com
    Spring Water 11 Aşama 12 Litre Pompalı Su Arıtma Cihazı - Fiyatı, Yorumları
    https://ty.gl/s9fo7rs8a7dae

• Istanbul eyup den alacagim hangi modelialmaliyim trendyolda indirimi bekliyorum olunca alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pompası sayesinde daha performansı çalışır

12 litre tanklı pompalı su arıtma cihazımız 8900 TL’ye düşmüştür

trendyol.com
    Spring Water 11 Aşama 12 Litre Pompalı Su Arıtma Cihazı - Fiyatı, Yorumları
    https://ty.gl/lhen2zya5zwtm

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Eğer pompasız almak isterseniz ürünün fiyatı sadece 7000 TL’ye düşüyor

Ürünle ilgili aşağıdadır saygılarımızla

trendyol.com
    Spring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Ters Ozmoz (RO) Su Arıtma Cihazı - Ücretsiz Ilk Kurulum - Fiyatı, Yorumları
    https://ty.gl/os6h5z5boibe9

trendyol.com
    https://ty.gl/3jzmbi78op98l

Banyo yapmanın Omnipure T40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 11 Aralık 2025; 23:13:23 >

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.