Şimdi Ara

SPREY KONUSU YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben sprey için t ye bastığımda yerde hep küçük turuncu bişey çıkıyo.Aslında başka bişey koyuyorum ama hep o küçük turuncu şey çıkıyo.

Neden bilen var mı?

Yardım bekliyorum.

• Options sekmesinden seçip yapınca öyle oluyor , normal logo gibi tempdecal olarak yapın çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Options sekmesinden seçip yapınca öyle oluyor , normal logo gibi tempdecal olarak yapın çıkar

Kendi spreyimi yaptım yine olmadı..
  • Eğer serverda spray engelleyicisi varsa ondan kaynaklanıyor olabilire.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TesTuDo

quote:

Options sekmesinden seçip yapınca öyle oluyor , normal logo gibi tempdecal olarak yapın çıkar

Tam olarak nasıl yaptığınızı anlatırsanız yardımcı olabilirim , bir yerde hata yapmış olmalısınız . Anlatımlara bakarak tekrar denemenizi öneririm
  • Her serverde basılmıyor örneğin DHKT
  • quote:

quote:

quote:

Tam olarak nasıl yaptığınızı anlatırsanız yardımcı olabilirim , bir yerde hata yapmış olmalısınız . Anlatımlara bakarak tekrar denemenizi öneririm

Decal converteri açtım.File/Open picture yaptım.İşte boyutları ayarladım(kırmızı olmadı).Sonra decal/make decal yaptım.C/program files i seçtim.Tamam falan dedim işte.Sonra program filese girdim.pldecal.wad adlı dosyanın adını tempdecal.wad yaptım.Valvenin içine yapıştırdım.Valvedeki decals.wad adlı dosyayı sildim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şampuan tavsiyesi [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Decal converteri açtım.File/Open picture yaptım.İşte boyutları ayarladım(kırmızı olmadı).Sonra decal/make decal yaptım.C/program files i seçtim.Tamam falan dedim işte.Sonra program filese girdim.pldecal.wad adlı dosyanın adını tempdecal.wad yaptım.Valvenin içine yapıştırdım.Valvedeki decals.wad adlı dosyayı sildim.

Dosyanın adını değiştirmemeliydiniz diye biliyorum çünkü ben yaparken iki dosya oluşuyordu ikisini de değiştiriyordum

• quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Her serverde basılmıyor örneğin DHKT

Teşekkürler bunu yazıcaktım .

Maç serverında oluyor boş olduğu bir zaman girip deneyebilirsin , ip : 85.153.15.87
  • quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

Eğer serverda spray engelleyicisi varsa ondan kaynaklanıyor olabilire.
    En başında dedim ben... Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin...
  • aynı sorun bendede vardı demek yasaklıyo serverlar he reklam ypılmasın diye gliba
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

aynı sorun bendede vardı demek yasaklıyo serverlar he reklam ypılmasın diye gliba

Sadece reklam değil, servera her sprey basılışında görüntü olarak karşı taraf onu yüklüyor, az da olsa kasma yapar, sadece o da değil bazı dengesizler +18 resimler kullanıyor, 7/24 admin bulunamayacağı için server açısından olumsuz etkileniyor oyuncu ..
  • Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

aynı sorun bendede vardı demek yasaklıyo serverlar he reklam ypılmasın diye gliba

bende merak ediyordum niye olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.