Options sekmesinden seçip yapınca öyle oluyor , normal logo gibi tempdecal olarak yapın çıkar
Kendi spreyimi yaptım yine olmadı..
Tam olarak nasıl yaptığınızı anlatırsanız yardımcı olabilirim , bir yerde hata yapmış olmalısınız . Anlatımlara bakarak tekrar denemenizi öneririm
Decal converteri açtım.File/Open picture yaptım.İşte boyutları ayarladım(kırmızı olmadı).Sonra decal/make decal yaptım.C/program files i seçtim.Tamam falan dedim işte.Sonra program filese girdim.pldecal.wad adlı dosyanın adını tempdecal.wad yaptım.Valvenin içine yapıştırdım.Valvedeki decals.wad adlı dosyayı sildim.
Dosyanın adını değiştirmemeliydiniz diye biliyorum çünkü ben yaparken iki dosya oluşuyordu ikisini de değiştiriyordum
quote:
Orjinalden alıntı: The MasteR
Her serverde basılmıyor örneğin DHKT
Teşekkürler bunu yazıcaktım .
Maç serverında oluyor boş olduğu bir zaman girip deneyebilirsin , ip : 85.153.15.87
quote:
Orjinalden alıntı: InFlames*
Eğer serverda spray engelleyicisi varsa ondan kaynaklanıyor olabilire.
En başında dedim ben... Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin...
aynı sorun bendede vardı demek yasaklıyo serverlar he reklam ypılmasın diye gliba
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
aynı sorun bendede vardı demek yasaklıyo serverlar he reklam ypılmasın diye gliba
Sadece reklam değil, servera her sprey basılışında görüntü olarak karşı taraf onu yüklüyor, az da olsa kasma yapar, sadece o da değil bazı dengesizler +18 resimler kullanıyor, 7/24 admin bulunamayacağı için server açısından olumsuz etkileniyor oyuncu ..
Teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
bende merak ediyordum niye olmuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme