Şimdi Ara

Spreadandwine hesabı benimdir.Almayınız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dotaya yaklaşık 3500 saat harcadığım steam hesabım uzun süre önce çalınmıştı.Burdan bir steam hesabı alayım derken ''Bosnakov'' adlı kullanıcıyla görüştüm ve kendisi hesap sattığını söyledi.Kendisine sattığı hesabın benim olduğumu söyledim.Ancak kendiside başka birisinden takas yoluıyla aldığı için vermek istemedi.Bende steame ticket attım hesabı geri almak için gerekli bilgileri sundum.

''Spreadandwine'' adlı hesap benimdir kesinlikle satın almayın!Çünki ticket attım 1-2 güne geri alıcam hesabı.Bu hesabı bana satıp sonra geri alan arkadaş hakkında yarın bilişim suçlarına başvurulacaktır.

Spreadandwine adlı hesabın ilk sahibini bilipte telefon numarasıyla ihbar eden olursa 30tl banka hesabına peşin olarak havale edilecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aldın mı hesabını ?
  • yok daha alamadım ticket attım hesabı kilitlediler sanırımda zor birkaç bilgi sordular ikna etmeye çalışıorum

• Genelde çok yavaş çalışıp oyalıyolar. 14 gün de cevap veriyorlardı bana da bişey söylüyorum tekrar başa sarıp aynı soruyu soruyordu. Net kesin ve tek cevaplı sorular sorman lazım.
  • Sorun benim sormam değil.Adam bana utanmasa babannemin ilk aşkını soracak.Adama 2 yıl boyunca yaptığım yayınlaruın linkini atıyorum yine kabul etmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.