Şimdi Ara

spray control yapmadan ak 47 oynanır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sprayım çok kötü, tapping ve bursting yapsam yeterli olur mu ? Yoksa spray için antreman yapmalı mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapmalısın

• Yükselmek istiyorsan yapmalısın.

• neye göre kime göre yeterli olur mu kardeş oynayabiliyorsan oynanır oynayamıyorsan oynanmaz. bize neden soruyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 2 Mayıs 2017; 21:45:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tap ve burst uzak ve orta mesafede işini görür ama yakınındayken ve sağ sol yapan bir hedefe karşı spray zoraki. Zaten 3 mermi tutturman yeter tek hedefe ffa serverlarında buna çalışabilirsin

• Neboland kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam

• silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 14 Mayıs 2017; 14:37:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda 1.6da nadir csgoda hic tek tek atmadım sadece spray, bu oyun spraye dayali bana gore tara ölsün bukadar. Sprayini gelistir farkını hissedersin, mesafe farketmeksizin spray atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Neboland

Tap ve burst uzak ve orta mesafede işini görür ama yakınındayken ve sağ sol yapan bir hedefe karşı spray zoraki. Zaten 3 mermi tutturman yeter tek hedefe ffa serverlarında buna çalışabilirsin

gövdeye 33 ten fazla damage vermiyor ak. 3 mermi yetmiyor yani.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Yakın mesafede 34 vurabiliyosun .

• quote:

Orijinalden alıntı: Lickshoot

Hayatımda 1.6da nadir csgoda hic tek tek atmadım sadece spray, bu oyun spraye dayali bana gore tara ölsün bukadar. Sprayini gelistir farkını hissedersin, mesafe farketmeksizin spray atıyorum

long range'de 2 hits 55 damage verip ölüyosun yani :)
    valla çok iyi gittiğide oluyo, salağa bağladığıda fakat tek tek veya slow atmayı istemiyorum hoşumada gitmiyor. Taramak en güzeli
  • Bana kalırsa en güzeli tap tap tap kontrollü ve hs odaklı alıştırma yaparsan cok rahatlıyorsun hem t de hemde ct de

• M0at M kullanıcısına yanıt
    gövdeden verebileceğin maksimum damage 27, o da adamla dipdibeysen. kasıktan maksimum 34 oluyor. yani ancak adamla dipdibeysen ve 3 mermiyi de kasığa atarsan 3 mermiyle vurabiliyosun (3 mermi diyen arkadaş böyle kısıtlı bi durumdan bahsetmemiş), bunun dışındaki durumlarda minimum 4 mermi.
  • Karın ve kasık 34 evet haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lickshoot

valla çok iyi gittiğide oluyo, salağa bağladığıda fakat tek tek veya slow atmayı istemiyorum hoşumada gitmiyor. Taramak en güzeli

mesafe olarak mesela d2 pitten A site'a tarayarak hiç bi şansın yok, 2-2 sıkan adam karşı.
    Dipdibe olmadanda 34 vurabiliyon hocam, mesela miragete a çıkıyosun rampadan yakından tutuyolar 34 vurabiliyosun. Ki birini vuraan yeterli 34+33+33=100 başıma geldiği için söyledim.

ya onun ayarlamasını illaki yapıyorum kardeşim okadarda değil benim belirtmek istediğim tektek atmaktan ziyade her olağan koşulda sprayi tercih etmek ki o dediğin yerden de 2 2 değil hafif spray yaparak vuruyorum bayada iyi vuruyorum bak her türk gibi d2 king
  • Lickshoot kullanıcısına yanıt
    oradan sprayle vuruyosan o vurduğun adam gitsin intihar etsin
    Neden benim cok iyi olduğum gerceğini kabullenmiyosun !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.