Şimdi Ara

Spotify Üyelik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğru yere mi açtım bilmiyorum ama neyse.. Spotify ye nasıl üye olabilirim ? Uk proxy den girdiğimde signup kısmına gelice hesap oluşturma sayfası açımıyor.Sadece alttaki ve üstteki resim yazı vs.ler var ortası yok yani.Biri yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halimiz Duman. -- 8 Kasım 2011; 15:33:21 >

• Forum ShiftDelete.Net`den alıntıdır.

• hocam çok sağol valla iki saattir uğraşıyordum.
  • üzerinden biraz zaman geçmiş ama ben bu videodaki yöntemi yapmama rağmen hala sizin ülkenize yok canım diyor bana ?
  • Uye olmayi basarsan bile bi sure sonra baska ulkedesiniz diyip kesiyor yayini.
  • ucretsiz uye olsanız dahi size tatil ya da iş gezisi amaçlı ülke dışına çıktınız düşüncesiyle (türkiye kaynaklı ip ile kullanırsanız) 15 gün süre verir. ama paypal aracılığıyla ayda 4.99 pounda reklamsız üyelik alıp kullanabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

ucretsiz uye olsanız dahi size tatil ya da iş gezisi amaçlı ülke dışına çıktınız düşüncesiyle (türkiye kaynaklı ip ile kullanırsanız) 15 gün süre verir. ama paypal aracılığıyla ayda 4.99 pounda reklamsız üyelik alıp kullanabilirsiniz...

Dostum paypal ingiltere amerika gibi ulkelerde acilmis olmadigi icin kabul etmiyor odemeyi,problemde o zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deezer aile üyeliği
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: lapya

ucretsiz uye olsanız dahi size tatil ya da iş gezisi amaçlı ülke dışına çıktınız düşüncesiyle (türkiye kaynaklı ip ile kullanırsanız) 15 gün süre verir. ama paypal aracılığıyla ayda 4.99 pounda reklamsız üyelik alıp kullanabilirsiniz...

Dostum paypal ingiltere amerika gibi ulkelerde acilmis olmadigi icin kabul etmiyor odemeyi,problemde o zaten.

ilginc, ben odeme yapabilmistim turkiyedeyken... ama ilk uyeligimi ingilterede baslatmistim...
  • 1 adet spotify davetiyesi alabilirmiyim? teşekkürler...

gen-er-al_1@hotmail.com
  • yeni alacağım avr de bu özellik var. bir kaç sorum olacak izninizle.

1.spotify internetten kaliteli müzik dinlemek oluyor. yani internet radyosu gibi 128 kbps de değil de 320 kbps ile cd kalitesinde. doğru mudur?=

2.her şarkıyı buluyor deniyor. peki her şarkı bittiğinde yeni bir şarkı mı aratacam kumandadan? yoksa radio modları yada playlist modları var mıdır kesintisiz müzik için?

nedir bunu bu kadar özel yapan. eski kazaa programı gibi mp3 bulup indirmek mi ayda 10 dolar verdirtecek olan yoksa başka bişeyler mi var ? birsi açıklasa çok memnun olacam
  • Spotify premiumda 320kbps dinleyebilirsin.ayrica cep telefonuna yuklemek istiyorsan spotifyi,premium uyelik sart.playlist olusturmak veya komple albumu indirmek ve dinlemek mevcut tabi.spotifyi ozel kilan bu isi cok sorunsuz ve pratik bir hale getirmesi.yoksa alternatif ve hatta ucretsiz programlar bulabilirsin jb li ise ama kesinlikle ayni sey olmuyor.

• quote:

Spotify premiumda 320kbps dinleyebilirsin.ayrica cep telefonuna yuklemek istiyorsan spotifyi,premium uyelik sart.playlist olusturmak veya komple albumu indirmek ve dinlemek mevcut tabi.spotifyi ozel kilan bu isi cok sorunsuz ve pratik bir hale getirmesi.yoksa alternatif ve hatta ucretsiz programlar bulabilirsin jb li ise ama kesinlikle ayni sey olmuyor.

teşekkürler..
    lastfm.den çok daha yi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

Spotify premiumda 320kbps dinleyebilirsin.ayrica cep telefonuna yuklemek istiyorsan spotifyi,premium uyelik sart.playlist olusturmak veya komple albumu indirmek ve dinlemek mevcut tabi.spotifyi ozel kilan bu isi cok sorunsuz ve pratik bir hale getirmesi.yoksa alternatif ve hatta ucretsiz programlar bulabilirsin jb li ise ama kesinlikle ayni sey olmuyor.

teşekkürler..

Bende eskiden hep last.fm dinlerdim,bunu aldigimdan beri baska bisey acmiyorum.last.fm de cok guzel bence,sevdigin muziklere gore sana yeni muzikler dinletiyor falan sonucta.ama last.fm de yuksek kalite dinleyemiyorsunuz maalesef ki benim en cok onem verdigim konu cd kalitesinde dinleme olayi.

• quote:

spotify ı premium olmadan dinleyince ses kalitesi ne acaba?
    premium da 320 kpbs biliyorum

ben şu anda reklamlı olan normal dinliyorum. 192 den düşük müdür?
    bir de türkyede yaşayıp premium olmak mümkün mü? yoksa 15 gün sonra atacaksa bizi ödediğimiz para da boşa gider
    teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

teşekkürler..

Bende eskiden hep last.fm dinlerdim,bunu aldigimdan beri baska bisey acmiyorum.last.fm de cok guzel bence,sevdigin muziklere gore sana yeni muzikler dinletiyor falan sonucta.ama last.fm de yuksek kalite dinleyemiyorsunuz maalesef ki benim en cok onem verdigim konu cd kalitesinde dinleme olayi.

spotify ı premium olmadan dinleyince ses kalitesi ne acaba?
    premium da 320 kpbs biliyorum

ben şu anda reklamlı olan normal dinliyorum. 192 den düşük müdür?
    bir de türkyede yaşayıp premium olmak mümkün mü? yoksa 15 gün sonra atacaksa bizi ödediğimiz para da boşa gider
    teşekkürler

not: spotify içinde lastfm eklentisi mevcut :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 4 Ağustos 2012; 10:31:47 >

• türkiye proxisi yerine amerikan proxisini kullansam sınırsız kullanabilirmiyim acaba spotifiyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1crazyboys1

türkiye proxisi yerine amerikan proxisini kullansam sınırsız kullanabilirmiyim acaba spotifiyi?

Ben hma ile abd ip sinden giriyorum parali uyelik olmuyor. Abd kredi karti istiyor. Paypal hesabimda var fakat o da olmuyor turkiye kredi karti tanimli diye. Abd kredi kartli biri alip kodu yollarsa olabilir. Bir cozum de abd targettan spotify gift kart alip buraya yollatmak
    Olabilir.

• 14 günde bir Amerika ağına bağlanıyorum.Pek zahmetli bir iş değil zaten sadece tunnelbear ı açıyorum birkaç saniye içinde online moda geçiyor direk kapıyorum tunnelbearı.
  • Spotify ilgili tüm bilgileri aşağıdaki adresten bulabilirsiniz.

Konu içinde Spotify nasıl üye olabilirsiniz anlatılmaktadır.
     Spotify Üyelik ?

http://www.iyiblogcu.com/genel-bilgi/spotify-nedir-nasil-hesap-acilir/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.