Valla youtube music kullanıyorum youtube içinde premium avantaj. Televizyonda vs kullanırken reklam görmekten bıkmıştım mis gibi daha seride çalışıyor. |
Spotify, ücretsiz kullanıcılara yeni kısıtlamalar getiriyor! (2. sayfa)
-
-
Geçenlerde spotify premium deneyeyim dedim. Allahtan ilk ay ücretsizdi. Bir hafta kullandıktan sonra direk iptal ettim. Apple Music o kadar iyiymiş ki. İnsan kullanınca anlıyor. Apple Music ile devam....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 12 Ekim 2023; 11:31:40 > -
Bende de müzik listeleri ile ilgili durum tam tersi, istediğim gibi bir liste bulamıyorum. Hangi listeye girersem gireyim, aynı şarkılar dönüyor, Spotify bana zorla aynı müziği dinletiyor...
Uzun yıllardır Spotify kullanıyorum, geçen sene part-time de olsa Apple Music'e geçtim. Günde ortalama 8 saat müzik dinliyorum (Geçen seneki Spotify Wrapped verilerine göre). Evde Sonos hoparlörlerim var, çalışırken sürekli müzik çalıyor. Ofiste bizim odada müziği sürekli ben çalıyorum. Yürürken kulaklık. Araba kullanırken yine aynı şekilde, radyo dinlemiyorum. Bu durum son 5 yıldır bu şekilde. Kısacası Spotify'da çok ciddi bir dinleme geçmişim, "tat profilim" var.
Spotify Premium üyeliğim hala var, ailem için üyeliği ödüyorum diye. Fakat Apple Music önerileri çok daha başarılı. Aynı tarzda yeni şarkıları keşfedebiliyorum, kendi çalma listelerimi geliştirmeye başladım uzun süre sonra...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 12 Ekim 2023; 12:32:21 >
-
Brave Browser kullanmanızı tavsiye ederim.İstediğiniz şarkıları Youtube dan indirip çalma listesi oluşturup kaydederek çevrimdışı dinleyebiliyorsunuz.
-
Bu nedenle hiç bulaşmıyorum bu servislere, hiç gereği yok...
-
Hifiman edition xs kulaklığım ile hifi müzik isteme iznim var mıdır hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanım oranı düşer kendileri bilir. Eskiden sadece Spotify kullanırdım. Artık Apple Music abonesiyim. Ses kalitesi bariz daha iyi Apple Music'te.
-
ben 10TL değerinde kulaklık kullanıyorum ama 2005-2010 arası... 10TL...
-
Çok kullanmışsın galiba sen. İyi biliyorsun bu işleri. O kadar açıklama yapmışım kullanmışım etmişim şans vermişim. Deneyimlediğim bir konu üzerinde yorum yazmışım. Sen daha ne konuşuyosun ileri geri.... Hala akıllanmamışsın uzaklaştırma bile yaramamış sana. Hala millete sheep filan diyorsun. Seni bi şikayet edeyim de gör yine sen...Ekran görüntüsü de ekledim şikayetime gör sen uzaklaştırma al da. Yettin be...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 13 Ekim 2023; 8:6:1 > -
Öyle mesajların silinir işte. Devam et sen bu kafayla...
-
Artık eskisi gibi değil modlu apk. Sıradan gitmiyor çalma listesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirdiğin yere bağlı gayet güzel istediğim gibi kullanıyorum şuan ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spotify reklam arasında sayın ... bağırmalı hakaretli küfürlü konuşmasını yayınlasa, eminim herkes satın alır ücretsiz kimse kullanmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 14 Ekim 2023; 17:34:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hah sadece bir android telefon ve internete ihtiyacınız var
-
Böyle böyle ücretsiz kullanım diye bir şey bırakmayacaklar ancak apk lari her zaman olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X