Şimdi Ara

spotify sifremi unuttum, e-posta sifremide bulamıyorum sizce ne yapmam gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar daha demin premium uüyelik aldm . çıkış yaptm yanlskla bi baktm ki üyelik aklmda fakat sifreyi bilmiyom . kurtarmak icinde e postam sifremi unuttum ve çözemedim saatlerdir .

sorun su ben simdi giremedigim spotfy müzik uygulamasina ayda 10 lira odemek zorunda mi kalcam hep .. ne yapmam gerek allah askina biri yardm etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spotify Şifreni ve E-postanı Unuttuysan Ne Yapmalısın?

Spotify şifreni ve e-postanı unutmak can sıkıcı bir durum olabilir, ancak hesabını kurtarmak için atabileceğin birkaç adım var.

Şifreni Unuttuysan:

• Spotify'ın giriş sayfasına git.
    • "Şifremi Unuttum" seçeneğine tıkla.
    • E-posta adresini veya kullanıcı adını gir.
    • Kayıtlı e-posta adresine bir sıfırlama bağlantısı gönderilecek.
    • Bağlantıyı kullanarak yeni bir şifre oluştur.

E-postanı Unuttuysan:

• Spotify hesabına kayıt olurken kullandığın e-posta adreslerini hatırlamaya çalış.
    • Diğer çevrimiçi hesaplarını kontrol et, Spotify muhtemelen bazılarına bağlıdır.
    • Arkadaşlarından veya ailenden Spotify hesaplarını kontrol etmelerini iste.

Hesabını Kurtarmak İçin Diğer Yöntemler:

• Spotify hesabındaki kullanıcı adını hatırlamak: Giriş sayfasında "Giriş Yap" seçeneğine tıkla ve kullanıcı adlarını dene.
    • Facebook hesabınla giriş yapmak: Facebook hesabınla Spotify'a daha önce giriş yaptıysan, bu yöntemi kullanarak hesabına erişebilirsin.

Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala hesabına erişemiyorsan, Spotify Destek ile iletişime geçmen önerilir. Hesabının kurtarılmasına yardımcı olmak için senden ek bilgiler isteyeceklerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quas Wex Exort

Yeni hesap aç 1 aylık free premium alabiliyosun. Öyle yap, 1 ayı oradan satın almış gibi avut kendini ^^

hocam anlamadn sanrm yazdklarimi sorun baska . sifremi unuttum e posta ilede acamiyorum sifre yenilemeyi . zaten kredi karti ile onayladm basvurdum ama çıkış yaptm spotfyden simdide giremiyom napcam yaww

• E-posta ve şifreyi unuttuysan.
     spotify sifremi unuttum, e-posta sifremide bulamıyorum sizce ne yapmam gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

quote:

Yeni hesap aç 1 aylık free premium alabiliyosun. Öyle yap, 1 ayı oradan satın almış gibi avut kendini ^^

hocam anlamadn sanrm yazdklarimi sorun baska . sifremi unuttum e posta ilede acamiyorum sifre yenilemeyi . zaten kredi karti ile onayladm basvurdum ama çıkış yaptm spotfyden simdide giremiyom napcam yaww

Sen anlamamışsın.

Unut o hesabı diyorum. 1 aylık free veriyor premium zaten yeni hesap açınca, onu kullan açıp. Başka alternatifin yok

Edit: Spotify Auto-renew yapıyor. Eğer kartı iptal ettiremezsen sıçtın, her ay çekicek ^^ Ticket atman lazım.

sorunu hallettim hocam nihayet e postayı bukup şifreyi yeniledim nihayet ohh . yoksa dedin gibi olacakti

aslnda dezeer üye olacaktım ama spotfy daha iyi ses kalitesi sanki

• her ay yeni hesap açıp premium kullan
  • https://emailkaydol.mobi/spotify-sifremi-unuttum/
    Bu yazıda çözüm yolu var hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • netmaster1903 N kullanıcısına yanıt
    6 yıl olmuş hocam. Biraz geç kalmışsınız sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.