Kampanya 3 gün geçerli 3 Ay bedava spotify premium. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spotify Premium 3 Ay Bedava
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler faydalandım.
eyw.
-
Dev hizmet 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nasıl işliyor kart no su falan veriyomuyuz. sonra iptal mi ediyoruz benim oğlana aliim diyorum seviyor spotify i
-
Kart numarası istiyor ama papara sanal kart veya başka bir bankanın sanal kartı ile alabilirsiniz.
-
Sanırım eski üyelere yok galiba
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhankan43Kart numarası istiyor ama papara sanal kart veya başka bir bankanın sanal kartı ile alabilirsiniz.
teşekkürler. bir şeyi daha merak ediyorum süre dolmadan iptal etmek gerekir mi yoksa kendi kendine biter mi . ya da sanal kart ta bakiye olmadığı için çekemeyecek gibi m idüşünmek lazım acaba
-
yeni üyelik mi açmamız lazım, mevcut hesabımdan devam edince 17,99 çıkıyor anladım o kısmı
-
Eski üyelere 1 ay fiyatına 3 ay
-
Eski üyelere 3 aylık 18 oluyormuş. Eski üyelerden spotify aile üyeliği yapmak isteyen varsa pm atabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sanal kartı iptal edin veya uyeligi yaptiginiz gibi sure bitmeden uyeligi iptal edin. O sureye kadar kullanabilirsiniz.
Papara aylik 1 tane sanalkart hakki veriyor ucretsiz, ya da 1 tl gibi bir ucreti vardi lazim olursa
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhankan43Hocam sanal kartı iptal edin veya uyeligi yaptiginiz gibi sure bitmeden uyeligi iptal edin. O sureye kadar kullanabilirsiniz.
Papara aylik 1 tane sanalkart hakki veriyor ucretsiz, ya da 1 tl gibi bir ucreti vardi lazim olursa
teşekkürler
-
17.99'a 3 ay nasıl alıyoruz eski üyeyim link sadece yeni üyeler için geçerli
-
-
1 ay önce iptal etmiştim çıkmıyor. Hangi tarihten önce iptal edenler için geçerli yazıyor mu?
Benzer içerikler
- aşımsız prime 30 gb
- çaykur çaycı yorum
- 5 kg şeker - a101
- bim dijitsu televizyon yorumları
- modanisa migros kodu
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X