Şimdi Ara

Spotify Premium (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bide benim soruma el atsanız :) ha birde ininal kartla premium alabiliyoruz değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoodJob kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam ininal kartla da alabiliyorsunuz çünkü taksitli bir alışveriş yapmıyorsunuz Sorunuz neydi yardımcı olabilirim umarım
  • Mesela gözattaki yada keşfetteki Müzikleri Sınırsız şekilde dinleyebiliyoruz değilmi müzik atlama Sınırı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: DimitriVegas

Spotify icin premium yapmam icin tweak var mi acaba ?

ıApcrazy ile premium üyelik satın almayı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısıtlama yok.Daha da özgür oluyosunuz premium'da(reklamlardan kurtuluyorsunuz).Daha önce çevrimdışı modda arşivlediğiniz şarkıları internetiniz yokken de dinleyebiliyorsunuz.Arşivleyeceğiniz şarkı sayısı 3.333 olarak sınırlandırmış spotify.
  • number352 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ediyorum :) 7 günlük sürem bitsin ilk işim almak olucak o zaman

Rica ederim Her müzik severin premium alarak kullanması gerekir bence spotify'ı İyi forumlar
  • Güzel app tweak te offline mod olmaması kötü

• Iyi günler ben Vodafone kampanyasından yararlanıyorum yalnız çevrımdışı kullanamıyorum mesela şarkıya bastığımda bu şarkı eşitlenemediğinden dolayı Çevrimiçi kullanabilirsiniz diyor nasıl yapabilirim acaba?

• Selam arkadaşlar,
    Spotify'a giremiyorum bir türlü, ne uygulamadan ve web tarayıcısından. Sorun ne olabilir?

"Hizmete geçici olarak erişilemiyor, lütfen tekrar dene Hata Kodu: 2"

Şifrelerim doğru. Bu arada yeni bir başlık açmak istemediğimden buradan devam ettim.
  • spotilife var hocam. 9.3.3 te sıkıntısız kullanıyorum. reklam yok atlama sınırı yok. ama indirme de yok..ki bence gerekte yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raulforever

spotilife var hocam. 9.3.3 te sıkıntısız kullanıyorum. reklam yok atlama sınırı yok. ama indirme de yok..ki bence gerekte yok :)

Jailbreak te mi bu program, apple storede bulamadım.
  • dream54 kullanıcısına yanıt
    evet hocam kusura bakma ben burdaki herkesi JB li gibi düşünüp yazmışım :)
  • ben zamanında Sing Smule prgoramını nasıl premium yaparız diye konu açmıştım, konuyu uygun değil diye kapatmışlardı..eyyyy yönetimmm biz kiiii..neyse..
  • http://store.omarxc.com/ipa/plus.html Burdan indirebilirsiniz spotify++ ı. Her zaman para vermek en mantıklısı ama spotifyda bazı sorunlar yaşadım ve apple musice para verdiğim için bazı şarkılar için böyle kullanıyorum spotifyı

• spotify i ofline çalıştıran tweak varmı?
  • Jb siz reklamsız ve atlama özelliği olan spotfy da var bir ara kullanmıştım.

• Hocam link paylaşabilmeniz mümkün mü acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Halil0738

Hocam link paylaşabilmeniz mümkün mü acaba

http://www.ipodhacks142.com/how-to-get-spotify-premium-for-free-on-ios-10-1-1-10-1-10-0-3-10-0-2-no-jailbreak-iphone-ipod-touch-ipad/

http://www.mediafire.com/file/fueeli4f932figh/Spotify__.ipa

• Apple music Spotify i ezer gecer. spotify beni cildirtiyor 60 gun premium olmasa kullanmam da simdilik idare ediyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.