Şimdi Ara

SPOTIFY MI YOUTUBE MUSIC Mİ? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
2
Favori
31.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi arasında Spotify derim. Ama bence Deezer her ikisinden de daha iyi. Tidal’ı kullanmadım ama beğenenler var. Özellikle Hi-Fi müzik konusunda öne çıkıyor diyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.

• cıyanogen C kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun aslında hocam.

• selhamnes kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için teşekkür ederim hocam.

• RazorXmia kullanıcısına yanıt
    Beatsle hangisinden dinlersen dinle yani memnun kalırsın bence her uygulamadan.

• Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    Ben hakim değilim olaya ama öğrenci indirimi vardır hepsinde.

• y.C.g kullanıcısına yanıt
    Herkesin zevki farklı tabi hocam, teşekkür ederim.

• Deezer nedense gözümde kalitesiz algısına sahip hocam.

• Spotifyda liste oluşturma indirme vs olayları çok daha gelişmiş, uygulama olarak çok başarılı

Youtubeda ise aradığınız hemen herşeyi bulabiliyorsunuz ve youtube artık reklamsız oluyor, ancak uygulaması spotify kadar başarılı değil buna rağmen youtube müziğe geçtim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanCloud

O zaman her şeyi para verip kullanacaksın hocam.
    Beleşe premium hizmetlerin tadını çıkartıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 30 Kasım 2019; 13:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanCloud

Deezer nedense gözümde kalitesiz algısına sahip hocam.
    Bende hepsini denedim.

Deezer, youtube, lanet fizy vs

Spoty hepsini tokatlar. Arşiv çok kapsamlı ve tam bana göre. Yabancı dinlemeye bayılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 30 Kasım 2019; 13:48:28 >
  • Spotify'ı 3 ay ücretsiz deneye biliyor sun bu süre zarfında sizin müzik zevki nizi tam analiz ediyor ve hep sevdiğiniz parçalar çıkıyor önündeki ay benim sürem bitiyor ama büyük ihtimalle ücretli üye olucam internet çok az yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

kulaklık kaliteli biliyorum amatör olarak müzik kayıt gibi şeylerlede uğraştım. spotify kesinlikle 320 kbps değil. elimde ahmet kayanın gerçek 320 kbps albümü var ve ordaki tizler ile spotifydeki tizler arasında hiç alaka yok. spotify normal bir insan kulağı için çok ideal, ama benim gibi kulağı hassas olanlar için kalitelisini dinledikten sonra sarmıyor.
    Elinizde ki orjinal sandığınız kaydın parlatılmadığı ne malum ? Stüdyo ham halini dinlediniz mi ? Kıyasınız hatalı. Sesin kalitesi tizin parlaklığıyla ölçülmez.

Spotify gayet 320 kalitesinde ses sunuyor. Ama amaç zaten kaliteli müzik dinlemekse Spotify kesmez. Tidal Hi-Fi gerekir.

• Tabi ki Spotify, ama ses kalitesi olarak bunların dışında Tidal...
    Tidal in de listeleri fos tabi ama o da ayrı bir konu..

• Hiçbiri.

Orijinal cd veya plak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 30 Kasım 2019; 13:53:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Elinizde ki orjinal sandığınız kaydın parlatılmadığı ne malum ? Stüdyo ham halini dinlediniz mi ? Kıyasınız hatalı. Sesin kalitesi tizin parlaklığıyla ölçülmez.

Spotify gayet 320 kalitesinde ses sunuyor. Ama amaç zaten kaliteli müzik dinlemekse Spotify kesmez. Tidal Hi-Fi gerekir.

Alıntıları Göster
    Şarkıları direk issue veya reissue albümlerden dinlerim. Tonal denge ve dinamik aralık çok daha iyi.

Jazz albümlerinde durum biraz farklı çoğu remasterdir ama ilk versiyondan daha kaliteli sesler üretirler

Tadını çıkart ; )

• Gorod kullanıcısına yanıt
    gerçek 320 kbps felan değil kesinlikle. hatta youtubedeki şarkıların offical olarak dinlenildiğinde bile ciddi kalite farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 30 Kasım 2019; 13:58:36 >
  • scarl@ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Ne güzel hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chile_Mix

Ben daha yeni ogrenci indirimiyle üyelik aldim. Atladiginiz bir kisim mi var acaba?
    bu dönem dersim olmadığı için pasif öğrenci gözüküyorum, ondan kabul etmediler muhtemelen
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.