Şimdi Ara

SPOTIFY MI YOUTUBE MUSIC Mİ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
2
Favori
31.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de plak dinledim ama bi kere plak işine girersek para yetiştiremeyiz valla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Batuhan Apatay kullanıcısına yanıt
    Valla reklam izlemek istemiyorsan Google'dan YouTube Vanced yazıp indir hocam. Reklamsız olarak istediğini izle.

• O yönü var hak veriyorum o yüzden maaşa geçmeyi bekledim sonra biraz uzadı işler vs anca 6-7 önce alabildim ama kesinlikle alın çok güzel sanki yanında söylüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nordem N kullanıcısına yanıt
    Hocam bi ara sipariş bile vermiştim sonra iptal ettirdim çünkü plak ayrı masraf bi de onların kendi CD'si ayrı masraf valla lüks benim için ama sen şanslısın.

• Vallahi inşallah alırsın bu keyif mükemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: CanCloud

Hocam kafaüstü kulaklık diye geçiyor sanırım ya da kulaküstü kulaklık olarak. En iyisi Sennheiser mıdır? Bu arada yardımın için teşekkür ederim.
    Sennheiser HD 800 S.
  • Nordem N kullanıcısına yanıt
    İnşallah alırım hocam ileride.

• Çok teşekkür ederim dostum.

• Spotify içeriği listeleri vede yeni şarkı keşfetmeniz güzel ama ses kaliteli berbat ötesi 1 numara kim mi ses kalitesinde fizy sonra youtube muzik

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 18 Mart 2021; 20:33:35 >
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Ben de dün akşam premium karşılaştırması yaptım bol bol. Bildiğim şarkıları hem Spotify dan hem de ytm den arka arkaya açarak karşılaştırma yaptım. Kulaklığım Jbl T500bt.

Spt ile arasında ciddi bir fark bulamadım. Aslında Spt bir tık daha kaliteli ses veriyor ama bunu ancak arka arkaya açtığınızda anlarsınız. Bir de Ytm çok az da olsa daha yüksek ses veriyor bazı parçalarda. Ytb de bazı parçalarda videosunu açtığım zaman ses kalitesi düşüyor ama sadece ses dediğimde orjinal ses parçasını veriyor. Biraz araştırma yaptığımda yanlış hatırlamıyorsam Ytm nin 240 kbps Aac verdiğini gördüm. Meraklısı için istatistikler bölümünde mp4 diyor ama? Spt playlistlerini transfer eden siteler var.

İndirme işlemi olsun, arama olsun Ytm daha iyi gibi. Bir de Ytb da izleyip Stb da bulamadığım çok parça vardı. Şimdi amatörler, cover lar olsun hepsini bulabiliyorum. Reklamsız ytb da işin içine dahil olunca galiba tercihim Ytm den yana olacak.

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim hocam.

• Hocam bundan daha iyi açıklayamazdın zaten ya valla ben de Spotify Premiumdan yanayım. Çok teşekkür ederim.

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Youtube music uygulamasında video ses arası geçişte sese geçtiğiniz anda ciddi bir değişim oluyor. Bence ses parçasını ayrı veriyor. Normal amatörler için dediğiniz geçerli olabilir ama resmi parçalar için geçerli değil. Dün çok karşılaştırma yaptım ve çok memnun kaldım ses kalitesinden.
  • macsimust kullanıcısına yanıt
    Evet farklı zaten . Ses için ayrı dosya yüklemesi yapılıyor .

Detaylı yorumun için teşekkür ederim hocam.

Doğru diyorsun hocam.

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Modlu YouTube aynı işi görüyor benim için.

• legolas4121 kullanıcısına yanıt
    kulaklık kaliteli biliyorum amatör olarak müzik kayıt gibi şeylerlede uğraştım. spotify kesinlikle 320 kbps değil. elimde ahmet kayanın gerçek 320 kbps albümü var ve ordaki tizler ile spotifydeki tizler arasında hiç alaka yok. spotify normal bir insan kulağı için çok ideal, ama benim gibi kulağı hassas olanlar için kalitelisini dinledikten sonra sarmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 30 Kasım 2019; 0:2:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.