Şimdi Ara

spotify kredi kartı bilgilerini silmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
20.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • premium üyelik için ödeme yaptım ve 1 ay karşılığında 3 aylık premium üyelik satın aldım.fakat şimdi kart bilgilerimi sistemden silmek istiyorum neden yapamıyorum.ya da nasıl yapılıyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spotify Kredi Kartı Bilgilerini Silme

Spotify hesabınızda kayıtlı kredi kartı bilgilerinizi silmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Spotify hesabınıza giriş yapın.
    • "Profil" sekmesine gidin.
    • "Abonelik" bölümünün altında "Kartı Yönet" seçeneğini tıklayın.
    • Silmek istediğiniz kredi kartını seçin.
    • "Sil" düğmesine tıklayın.

Spotify kredi kartı bilgilerinizi güncellemek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin:

• Yukarıda belirtilen adımları takip ederek "Kartı Yönet" bölümüne gidin.
    • "Başka bir kart ekle" seçeneğini tıklayın.
    • Yeni kredi kartı bilgilerinizi girin ve "Kaydet" düğmesine tıklayın.

Kredi kartı bilgilerinizi kaldırdıktan sonra, Spotify hesabınızı yeni bir kredi kartıyla güncellemeniz gerekecektir. Aksi takdirde, aboneliğiniz iptal edilecektir.

Ayrıca, Spotify hesabınızda birden fazla kredi kartı kaydedebilirsiniz. Bu şekilde, aboneliğiniz için otomatik olarak yedek bir ödeme yöntemi belirlenmiş olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • rez bende merak ediyorm
  • spotify internet sitesine giriş yapın ve hesap bölümüne girin (sağ üst tarafta isminizin üstüne tıklayarak) açılan sayfanın solundaki sekmelerde üyelik ve ödeme seçeneğini görebilirsiniz ordan da üyelik iptali ve ödeme metodunuzu silip değiştirebilirsizin.
  • facebook ile premium yapmıştım ama şimdi hesabı hatırlayamıyorum nasıl iptal ederim? Bankayı arasak iptal olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.