Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.852
Cevap
349
Favori
273.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McAwesome

Beyler premium kullanıyorum çalma listemden bi şarkıyı dinliyorum mesela şarkı bitince başka listemde ki şarkıya geçiyor kendim değiştirmeye kalksam bile listemdeki bi sonraki şarkı değil başka listedeki şarkı çalıyor bunu nasıl ayarlıyoruz bu başkasının çalma listesine bakarken de aynı oluyor sırayla çalmıyor başka listeye geçiyor

çalma listesinde 12'den az şarkı varsa önerilen şarkılara geçiyordu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Beyler premium kullanıyorum çalma listemden bi şarkıyı dinliyorum mesela şarkı bitince başka listemde ki şarkıya geçiyor kendim değiştirmeye kalksam bile listemdeki bi sonraki şarkı değil başka listedeki şarkı çalıyor bunu nasıl ayarlıyoruz bu başkasının çalma listesine bakarken de aynı oluyor sırayla çalmıyor başka listeye geçiyor

çalma listesinde 12'den az şarkı varsa önerilen şarkılara geçiyordu galiba

Yok dostum her brinde 100-150 tane şarkı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yillik 2 kisi yer ariyorum. hesapta yeri olanlar PM den ulasabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • semihmurat S kullanıcısına yanıt
    halen var mi? @semihmurat @semihmurat

• Aile premium hesabında yeri olanlar pm atabilirler...teşekkür.

• Aile premium hesapta 1 yıllık yeri olanlar PM atabilir.

• Acil aile premium hesabında 6 aylık yer arıyorum. Ödeme nakit olarak hemen Enpara üzerinden hesabınıza havale/eft 6 ay bittiğinde tekrar uzatacağım. Ücretle birlikte PM lütfen

• 5 kişilik yer mevcut. 6 aylık 21 lira, 1 yıllık 42. pm
  • Beyler bu ofis kapama muhabbeti ne ayak
  • GaiusJuliusCaesar kullanıcısına yanıt
    hocam 3d security güvenliği olan kartlarda o sorun olabiliyor. ya 3d'yi kapatın yada kredi kartınız varsa onla ödeyin sorun çıkmaz.
    mesela ben ziraat'ın banka kartıyla ödeyemezken, enparanın banka kartıyla ödeyebiliyordum.

• Geçenlerde çıkan vergi ve sanal ortama sansür RTÜK denetimi muhabbeti yüzünden tahminen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Spotify da şarkılar listede nasıl sırasıyla çalıyor ? Bir de favori manuel eko ayarı olan var mı ?

• quote:

Spotify da şarkılar listede nasıl sırasıyla çalıyor ? Bir de favori manuel eko ayarı olan var mı ?

şunu kapatırsanız sırayla çalar

SPOTİFY  ★★★ANA KONU★★★

equalizer yok spotify'da diye biliyorum
  • quote:

quote:

Spotify da şarkılar listede nasıl sırasıyla çalıyor ? Bir de favori manuel eko ayarı olan var mı ?

şunu kapatırsanız sırayla çalar

SPOTİFY  ★★★ANA KONU★★★

equalizer yok spotify'da diye biliyorum

Yok malesef dostum napsam sırayla çalmıyor başka listeye bile atladığı oluyor ayrıca ekolayzır var dostum ayarlar / çalma / ekolayzır

• premium değil misiniz
  • quote:

premium değil misiniz

Premiumum bende anlamadım nihe böyle oluyor

Edit: şimdi bikaç kere orayı açıp açıp kapattım oldu :) kafasına göre takılıyordu demeki :) peki kardeşim şu olayı biliyor musun mesela kendi listemiz değil başka bi liste açtık ordaki parçaları nasıl sırasıyla çalıcaz çalıyor şarkı bitince kendi listemden çalmaya başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiansyzmanski -- 10 Şubat 2018; 0:18:56 >
  • quote:

quote:

premium değil misiniz

Edit: şimdi bikaç kere orayı açıp açıp kapattım oldu :) kafasına göre takılıyordu demeki :) peki kardeşim şu olayı biliyor musun mesela kendi listemiz değil başka bi liste açtık ordaki parçaları nasıl sırasıyla çalıcaz çalıyor şarkı bitince kendi listemden çalmaya başlıyor

aynı şekilde karışık çalma butonu aktif değilse sıradan çalıyor başkasının listesinde de sizde neden öyle anlamadım valla

• quote:

quote:

quote:

premium değil misiniz

aynı şekilde karışık çalma butonu aktif değilse sıradan çalıyor başkasının listesinde de sizde neden öyle anlamadım valla

Bende ne zaman şans oldu ki :)

• Liste de bazı şarkılarda ses seviyesi değişiyor.Neden olabilir acaba?
  • sebo61 S kullanıcısına yanıt
    ayarlarda ses seviyesi ile alakalı bir yer vardı, hepsi aynı düzeyde tutuyordu.
    Ses düzeyini normalize et diye bir şeydi.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.