< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (278. sayfa)
-
-
Bir kişilik yer arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar bir kişilik uzun süreli yer arıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir kişilik yer arıyorum
-
1 kişilik yer arıyorum
1 kişlik premium aile yeri arıyorum uzun süreli devam edecek şekilde. Yer yoksa 5 kişi gelsin ben organize edeyim 6 kişi oluşturalım. dm atın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorianyates55 -- 9 Ekim 2024; 23:30:36 >
Merhaba. Bir kişilik yer arıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özel mesajlar kısmında sorun var özel mesajlarım kapalı nedenini bilmiyorum ama destek kısmında yazdım çözülür umarım. Şimdiye kadar 2 arkadaş mesaj attı 3 kişilik daha yerimiz var. Burdan alıntı yaparak da yazabilirsiniz
-
Fiyat ve periyotlar nasıl hocam
6 kişi olursak 6 aylık 100 tl şu anki spotify premium aile fiyatına göre. Şu anda 3 arkadaş mesaj attı 2 kişilik yerimiz daha var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorianyates55 -- 10 Ekim 2024; 12:9:12 > -
Tamam 2kişide bizi yaz hocam.
-
Grubumuz doldu teşekkürler.
-
Tühh kaçırdık
-
Merhabalar 1 kişilik yer bakıyorum. En az 6 aylık.
-
Spotify e bende katılmak istiyorum , yurtdışında olunca herhangi bir etkisi oluyor mu acaba aile üyeligine ?
Beni spotify aile hesabına ekleyeni bende YouTube premium aile grubuna ekleyebilirim. Düşünen varsa pm den ulaşsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 12 Ekim 2024; 0:5:7 >
Uzun süreli grup arıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Su an zaten 3 kisi olduk arkadaslar , belki kendimiz de grup kurabiliriz ?
Merhaba arkadaşlar, yeni grup kuralım. 2 senedir yine buradan oluşturduğumuz grubu koordine ediyordum. 6 ay periyotla gideceğiz 100 tl şeklinde. pm atınız güncelleme yapacağım bu postta.
Grubumuz doldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendelina -- 15 Ekim 2024; 15:6:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X