Bildirim
SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (125. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Üç ay bedava denemeye girdim çok memnunum cidden müzik dinlediğimi anlıyorum,önceden para verilirmi derdim ama verilir 14 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Spotify mi yoksa youtube music mi aldınız hocam? Forumda aile paketi var onlara üye olabilirsen aylık 3 4 liraya düşebilir. Ya da yarı yarıya kullanmak için enpara almanı öneririm. Parasını hakeden tek uygulama benim gözümde verdiğim paradan bir gram pişmanlık duymuyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alış ücreti işte. onu da vermişsiniz zaten sıkıntı yok.
arkadaşlar bende 3 aylık bedava premium a giriş yaptım az önce. kredi kartı bilgimi kaldırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? -
Spotify hocam şu an 3 ay bedava youtube müziğede baktım inanın sarmadı bedava üyelik bile denemedim spotify denildiği kadar var bi günde çok güzel şarkılar keşfettim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-692522EDF
Spotify mi yoksa youtube music mi aldınız hocam? Forumda aile paketi var onlara üye olabilirsen aylık 3 4 liraya düşebilir. Ya da yarı yarıya kullanmak için enpara almanı öneririm. Parasını hakeden tek uygulama benim gözümde verdiğim paradan bir gram pişmanlık duymuyorum.
Muud diye bişyde vardı aylık 7 lira ama oda sarmadı yok abi spotify mükemmel bi müZik uygulaması,ayrıca ben ininal kartla üye oldum kartımda para yok şu an 3 ay sonra kartımda para olmasa çekim yapamayacak otomatik iptal olacak değil mi bi sıkıntı olmaz umarım.
Kart bilgileri siliniyormu gerek varmı güvenilir bi uygulama sanırım ilk defa böyle şeylere girince tedirgin oluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManyetikRenozans -- 17 Eylül 2019; 12:31:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu piyasadaki en iyisidir hocam. Evet otomatik olarak iptal olur. Keşif için Yeni müzil radarı haftalık müzik radarından çok daha iyi. Ama arada haftalığa da bakıyorum ben. Hayırlı olsun
Yeni bir kart ekleyerek kaldırabilirsiniz. Ama eğer hiç kart gözükmesin istiyorsanız üyelik kısmından free versiyonuna geçmeniz gerekiyor diye biliyorum.
aynen hocam. facebook üzerinden destekle görüştüm. free ye geçince kart no silinecekmiş. cevabınız için teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-692522EDF
Yeni bir kart ekleyerek kaldırabilirsiniz. Ama eğer hiç kart gözükmesin istiyorsanız üyelik kısmından free versiyonuna geçmeniz gerekiyor diye biliyorum. -
Aile grubu arıyorum.
2017-2018 de aile kullanıyordum hesabı.
Sıfırdan hesap mı açmam gerek yeni bir aile gruba girebilmem için? -
Bence bu da güzel liste Spotify
The Best Energy Music, a playlist by Paninnguaq Petrussen on Spotifyhttps://open.spotify.com/playlist/1mZzeAmmY3wQO65fL3cA1j
-
Cansın biber var listede 👎
Arkadaşlar merhaba. Telefonunda ekolayzır ayarı olmayıp spotifyde ekolayzır ayarı yapabilen var mı?
Huawei p9 lite 2017 model telefona sahibim. Ekolayzır ayarı yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. -
Aile hesabı arıyoruz 2 kişilik -
Spotify üyelik arıyorum.
Pm den iletişime geçilebilir.
Iyi forumlar...
güncel..quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
Arkadaşlar merhaba. Telefonunda ekolayzır ayarı olmayıp spotifyde ekolayzır ayarı yapabilen var mı?
Huawei p9 lite 2017 model telefona sahibim. Ekolayzır ayarı yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. -
1 kişiyim aile grubu arıyorum
Hifi müzik desteği ne zaman gelecek?
1 kişilik yıllık aile grubu arıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X