< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Dioxide -- 25 Eylül 2020; 19:35:25 > |
Spotify Aile Grubu Dolandırıcı
-
-
Arkadaşın iadesi yapıldı. -
Bu elemandan ben de iki tane üyelik aldım, 3 ay kullandıktan sonra çıkardı beni üyelikten. İade istedim, klasik dolandirici ayağına iki gün sonra, üç gün sonra diye oyaladı. Miktar küçük, ama elemanın yanına kar kalmasin , canı sıkılsın diye uğraşıcagim kendisiyle. -
Benide çıkardı gruptan bekliyoruz iade edeceğim dedi ilk defa bu forumda böyle bir şey yaşadım -
Boşuna beklemeyin arkadaşlar iban numarası var verin savcılığa 50tl yi 5000tl olarak alın akıllansın.
-
Bana da aynısını yaptı. Uğraşmak istemedim 40 tl için ama kaç kişiye daha yapmış belli ki . Uğraşmak gerek böyleleri ile
-
quote:
Orijinalden alıntı: brokenwings
Benide çıkardı gruptan bekliyoruz iade edeceğim dedi ilk defa bu forumda böyle bir şey yaşadımİade yapıldı
-
quote:
Orijinalden alıntı: KhangBana da aynısını yaptı. Uğraşmak istemedim 40 tl için ama kaç kişiye daha yapmış belli ki . Uğraşmak gerek böyleleri ile
İade yapıldı
-
quote:
Orijinalden alıntı: uniquest
Bu elemandan ben de iki tane üyelik aldım, 3 ay kullandıktan sonra çıkardı beni üyelikten. İade istedim, klasik dolandirici ayağına iki gün sonra, üç gün sonra diye oyaladı. Miktar küçük, ama elemanın yanına kar kalmasin , canı sıkılsın diye uğraşıcagim kendisiyle.İade için İban bekleniyor, whatsappa giremiyorum şuan, diğer iki arkadaşın iadesi yapıldı, başka iade bekleyen varsa özelden İban isim soyisim iletebilir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tekno4meİade için İban bekleniyor, whatsappa giremiyorum şuan, diğer iki arkadaşın iadesi yapıldı, başka iade bekleyen varsa özelden İban isim soyisim iletebilir mi?
Alıntıları GösterÖzelden sana yazdım. Ben de Eylül’den beri senden spotify iadesi bekliyorum
-
Hocam silmemekle iyi yapmışsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: aykutytuÖzelden sana yazdım. Ben de Eylül’den beri senden spotify iadesi bekliyorum
Alıntıları Gösterİadeniz yapıldı
-
Arkadaş geri ödemeyi yaptı
-
Yusuf Yavaş maalesef beni de dolandırdı. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ceza almasını istiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1520extremeYusuf Yavaş maalesef beni de dolandırdı. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ceza almasını istiyorum.
Hocam aynı şekilde Netflix grubu kurdum dedi beni de dolandirdi.adi soyadı kimlik numarası da var bende .telefonu kullanılmıyor diyor artık.Yaptigi yanına kalmasın istiyorum ne yapılabilir acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb.samed -- 8 Eylül 2021; 23:51:6 > -
Bu Yusuf yavaş denen haysiyetsiz beni de dolandirdi. -
Evet arkadaslar bende dolandirildim.Arkadasa ekim 1de 60 tl ve 45 tl youtube premium ve netflix icin odeme yaptim.Sonuna kadar hakkimi arayacagim pazartesi suc duyurusunda bulunacagim, Arkadas hakkinda. iban numarasi bu TR83 0001 0012 8266 6339 1350 02.Bu 100 tlyi 5000 tl olarak almazsam bende serefsiz namussuzum.Avukat arkadasimla gorustum adli detaylari zaten yaltigi yasal degil ayni zamanda sebepsiz zenginlesmeden 3 sene yatari varmis.
-
İnstagram üzerinden üzerinden hifihesap sayfasından ürünler satıyor sipariş verdiğim ürünleri yollamadı telefonumu engelledi ve ürünleride yollamadı şuan cevap vermiyor!!!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X