Şimdi Ara

Spotify açığı kapatmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilirsiniz şimdi spotify premium almazsanız istediğiniz şarkıyı açamıyordunuz ama albümden o şarkının üzerine tıklayıp çalma listesi olusturup dinlerseniz yani sadece 1 şarkı olan çalma listesi mecbur bu şarkıyı açıyordu böylelikle istediğiniz şarkıyı açabiliyordunuz 2-3 ay böyle kullandım yeni güncellemeyle kaldırmışlar bu açığı artık tek şarkılık listeden 20-30 tane olusturcan en son 25 - 26. Listeye gelirken anca istediğin şarkı açıyor ondan öncekilerde alakasız şarkı açıyor ve ben evet sırf 10 tl vermemek için bunu yapıyorum şu sıralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru değil ama crackli sürüm bir tık ötede

PM AT İSTERSEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3 yıl ömrü kalan adam -- 13 Mayıs 2017; 0:34:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Androidin varsa vk music diye arat birkaç uygulama çıkabilir. Orjinal vk uygulamasında (misal ios da) teliften dolayı oynatmaya izin vermiyor.

Mooda göre müzik yok ama hiç duymadığın müzikleri ve kategorize edilmiş müzik türlerini bulabilirsin. Ordada büyük ve aktif bir arşiv var.

Orijinalden alıntı: burak9696

Hocam vk varya rusların sosyal ağı, ordan bi hesap aç sonra music sayfasına gir orasıda efsanedir.

Androidin varsa vk music diye arat birkaç uygulama çıkabilir. Orjinal vk uygulamasında (misal ios da) teliften dolayı oynatmaya izin vermiyor.

Mooda göre müzik yok ama hiç duymadığın müzikleri ve kategorize edilmiş müzik türlerini bulabilirsin. Ordada büyük ve aktif bir arşiv var.

Hocam güzelde arada turk nostaji dinliyorum orada var mıdır?

Aslında spotify dan memnunum ama son guncelleme işi bozdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 13 Mayıs 2017; 0:41:5 >

Şaka bi yana crack'li apk'sini kullanabilirsin

Orijinalden alıntı: crazywinner3

ölücü.exe çalışmayı durdurdu

Hahaha ben önceden böyle değildim ya hep dhde takıla takıla oldu o güzel fikir de hocam emek hırsızlığı oluyor :D bu benim dedigim aslında açık denemez ki önceki sürümde var olan bir seydi belki bilerek yaptılar.

Orijinalden alıntı: Kostokss

quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

ölücü.exe çalışmayı durdurdu

Hahaha ben önceden böyle değildim ya hep dhde takıla takıla oldu o güzel fikir de hocam emek hırsızlığı oluyor :D bu benim dedigim aslında açık denemez ki önceki sürümde var olan bir seydi belki bilerek yaptılar.

apkmirror'dan önceki versiyonunun apk'sini indir kur google play'den otomatik güncellemeyi kapat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 13 Mayıs 2017; 0:50:4 >

• para veriyorum istedigimi dinliyorum

oh

Orijinalden alıntı: Ayleid

Crackli apk sakın ha sakın kullanmayın, virüs yayıyorlar crackli apk ile. Hatta hiçbir apk kullanmayın, sadece güvenilir yerlerden.

Bu yüzden çok play dışında kaynak kullanmamaya çalışıyorum hocam zaten android te güvenlik açıkları olabiliyor ve çoğu apk doğru düzgün çalışmıyor kendini kendini kapatıyor uygulama vs

Crackli apk sakın ha sakın kullanmayın, virüs yayıyorlar crackli apk ile. Hatta hiçbir apk kullanmayın, sadece güvenilir yerlerden.

Eh en kötü smsleri çalar. Başka bir şey yapamaz rootlu değilse cihaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Survival

quote:

Eh en kötü smsleri çalar. Başka bir şey yapamaz rootlu değilse cihaz

Trojan/ truva atı tarzı bir şey android te oluyor mu acaba daha önce hiç rastlamadım ama yapan vardir bence.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.