Şimdi Ara

Spotify 2 Ay Premium 2 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
5.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.spotify.com/tr/playstation/

PSN hesabı gerekli yoksa açıp almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 27 Nisan 2018; 19:3:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell fizy le bedava ya alistirdi spotify artik müşteriyi elde tutmak için dahaa cooook indirim yapacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlle oyun mu açmak lazm dinleyebilmek için ps ile wifi bağlan falan yazıyor ama çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Özel Üyelik

Turkcell fizy le bedava ya alistirdi spotify artik müşteriyi elde tutmak için dahaa cooook indirim yapacak
    komik misiniz allah aşkına tuturmusunuz fizy de fizy SPOTİFY sadece türkiyede kullanılmıyor TR de 3-5 kişi almış almamış umurlarında mı sanki komiksiniz ya.Görende US,UK gibi ülkeyiz zannedecek.Spotify'in Türkiye çokta şeyinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitif_mood

İlle oyun mu açmak lazm dinleyebilmek için ps ile wifi bağlan falan yazıyor ama çözemedim
    o kadarı hakkında bilgim yok PSN üzerinden alıp telde kullanmak için konuyu açtım açıkcası

• quote:

Turkcell fizy le bedava ya alistirdi spotify artik müşteriyi elde tutmak için dahaa cooook indirim yapacak
    Fizy listesi çok kötü , ama aradığım tüm müziği bulabiliyorum . Fakat şu anda Fizy ücretli.

• Kampanya ne zamana kadar geçerli? Enpara ile 1 TL oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hala fizy diyen var komik. Kiyaslanak bile hata.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

komik misiniz allah aşkına tuturmusunuz fizy de fizy SPOTİFY sadece türkiyede kullanılmıyor TR de 3-5 kişi almış almamış umurlarında mı sanki komiksiniz ya.Görende US,UK gibi ülkeyiz zannedecek.Spotify'in Türkiye çokta şeyinde.

Alıntıları Göster
    "sportify icin Türkiye cokta seyinde" diyorsan o girdigin site türkçe haa iyi bak siteye

diger husus ise Türkiye madem seyinde değil hala kampanya yapmasina ne gerek ver 15tl vs aylik neyse devam etsin surekli ne gerek arada "yeni üyeliğe ucretsiz deneme hakki" vermesine?

yaa ne oldu simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Fizy listesi çok kötü , ama aradığım tüm müziği bulabiliyorum . Fakat şu anda Fizy ücretli.

Alıntıları Göster
    lifecell ile ucretsiz veriyor ve forumdan 100 den fazla desem az olur 100lerce kisi lifecell e gecti eee bu durumda hala enayi gibi spotify e para veren kalmadi lifecelle gecen kiside genc oldugu icin bunlari kullanir. ikisinden birisine para verilmesi durumunda zaten spotify ondeydi fakat turkcell bedava verince daha onceden spotify e para veren uyeligini yenilemedi bu sefer iste spotify de bu sekilde tutunmaya calisiyor tabiri caiz ise - sıkıyorsa artik kampanya yapmasin

• quote:

lifecell ile ucretsiz veriyor ve forumdan 100 den fazla desem az olur 100lerce kisi lifecell e gecti eee bu durumda hala enayi gibi spotify e para veren kalmadi lifecelle gecen kiside genc oldugu icin bunlari kullanir. ikisinden birisine para verilmesi durumunda zaten spotify ondeydi fakat turkcell bedava verince daha onceden spotify e para veren uyeligini yenilemedi bu sefer iste spotify de bu sekilde tutunmaya calisiyor tabiri caiz ise - sıkıyorsa artik kampanya yapmasin

Alıntıları Göster
    GNÇ'liyim. 49 Tl veriyorum 5 gb gündüz 5 gb gece internet hakkım var . Lifecell aşırı pahalı . 500 DK + 100 SMS + 5 Gb ' a 59 TL istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beavis.

Kampanya ne zamana kadar geçerli? Enpara ile 1 TL oluyor.
    bilmiyorum birşey yazmıyor

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    şurdan bakin isterseniz eger turkcell deyseniz 1 ayligina baska operatöre gel git yapip bundan yararlanin

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hazir-kartli-olmak-istiyorum?place=menu

gecen ay bunlara ilave olarak 12 ay boyunca +1 gb sonra hem cagirma hem kendin geldigin icin 1 ondan 1 ondan +2 gb da geliyordu birde 30 tl gnc li tlnyuklerse 1gb de oyle geliyordu yani internet fazla geldigi icin tarifemi daha dusuk tarifeye gecirdim

• quote:

şurdan bakin isterseniz eger turkcell deyseniz 1 ayligina baska operatöre gel git yapip bundan yararlanin

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hazir-kartli-olmak-istiyorum?place=menu

gecen ay bunlara ilave olarak 12 ay boyunca +1 gb sonra hem cagirma hem kendin geldigin icin 1 ondan 1 ondan +2 gb da geliyordu birde 30 tl gnc li tlnyuklerse 1gb de oyle geliyordu yani internet fazla geldigi icin tarifemi daha dusuk tarifeye gecirdim
    Fizy muhabbetini başka bir konu açıpta yapsana burası adı üstünde Spotif fizy fırsatı paylaşılmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Fizy muhabbetini başka bir konu açıpta yapsana burası adı üstünde Spotif fizy fırsatı paylaşılmamış.

Alıntıları Göster
    Ne alaka? konuya mesaj istedigimi yazarim ve indirimin sebebini yazdim fizy i ovecek yorum yok orada zorunlu indirimden bahsediyorum. madem uzamamasini istiyorsun o zaman mesajima cevap yazmayacaksin bu kadar basit

• Bunu alacağıma kasetçalardan dinlerim. Böyle fırsat mı olur. Forum ne hale geldi

Vodafone fizy dinliyorum süper icat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 27 Nisan 2018; 22:45:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Bunu alacağıma kasetçalardan dinlerim. Böyle fırsat mı olur. Forum ne hale geldi

Vodafone fizy dinliyorum süper icat
    Radyo var ne spotify ne fizy'si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 27 Nisan 2018; 23:24:49 >
  • Özel Üyelik kullanıcısına yanıt
    Fizy'nin Spotify seviyesine gelmesi için çok yolu var Spotify alternasifsiz olarak devam ediyor yoluna bence
  • Lifecell e fizzy veriyor diyorlar hala. Benim dinlediğim çoğu şarkı yok, olanlar da premium istiyor dinleyemiyorum. Radyo dinlemek istesem 29 radyo kanalı var 16 tanesi premium istiyor. Bu mu fizzy? Kandırmak için sınırsız fizzy yazmışlar oraya bizim millet te fizzy de fizzy diyor. Fizzy Spotify ın yanından geçemez

• spotify ile fizy mukayese edilemez hakkaten bunu konuşmak bile absürd

spotify tarkan ise fizy mahmut tuncer'dir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.