Şimdi Ara

Spot Telefon Olayı Devam Edecek (ŞoK Haber...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gelecek seneye kalmış..belliydi zaten bunların bi ... beceremiyeceği
  • bugun aldıgım en güzel haberdi
    hayırlı ugurlu olsun vatana millete
  • boyle olacağı belliydi her kafadan ses çıkıyodu ama olan oldu, hayırlı olsun...
    haberi duyunca forumu denedim sanırım yoğunluktan dolayı girilmiyodu:)
  • Seneye kaldıda şu var..

1 ocakta seneye.. 31 aralıkta seneye.. Bi tarih öğrenmemiz lazım yoksa 2 ay sonra aldığımız teller elde patlayabilir...
  • BU YAPILAN AYIPTIR 0 TELEFON SATAN FIRMALARIN, TELEFONCULARIN EKMEGINE YAG SURDULER....
  • bu gelisme bana bisi hatirlatti 200 yilinda ki bilgisayar vakalarini hatirliyormusunus ? hani bilgisayarlar sapitacakti ama insanlardan akilli cikip saatlerni bios tan guncellediler bu da ona bensiyo birisi bi soylenti atiyo once garantili mal satanlarin isine yaradi oraya bi yonelme oldu sonra soylentinin asli astari olmadigi ortaya cikti bu defa garantisislere geri donus basladi bunlar bence gusel tesgah piyasayi hareketlendirmek icin daha baska bi cok yerde /sektorde buna benser hareketler var yani bu kanun elbet cikacakti ama bunlarin hesaplari kitaplari cok iyidir (devlet dogubanktanda para kasaniyor merak etmeyin )bence bu isin bu sene olamayacagi kesinlikle ilgili kisiler tarafndan biliniyodu ama bunu bisim bilmemise gerek yoktu hatta bilmememis daha iyi oldu dusunsenise hic bir masraf yatirim yok sadece gusel bir bilgi sisdi aramisa ve piyasa yusde 1 oraninda hareketlendi (bedava yusde 1 kim istemes )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yasa açık..12 Temmuz'dan sonra alınan faturasız telefonlar kayıt edilmeyecek. Unutmayın sadece ihale iptal edildiği için kayıt altına alınması gecikiyor şu an için..
  • spot motorola v3 black ne kadar billen var mıııı?
    başlayalım yine
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4718130/tm.htm

burda IRFUN4EVER
    olayı ozetleyen yazıyı alıntı yapmıs.
  • sen hastaliklisin, hemen git tedavi ol...

quote:

Orjinalden alıntı: Honest

bugun aldıgım en güzel haberdi
    hayırlı ugurlu olsun vatana millete
  • offff bi şi değişmedi ki 2 ay daha fazla kullanıcaksınız en fazla spotları, neden bu kadar seviniyosunuz anlamıyorum...şu spotları artık almasanız da garantiliye geçseniz böyle şeylerle de uğraşmasanız sizin için daha iyi olmaz mı?
  • yani yasa hala geçerli mi? 12 temmuzdan alınan spotlar yine kayıtsızmı sayılacak???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smerillian -- 16 Kasım 2005, 0:44:43 >
  • mesela garantili n70 in fiyatı 1550 ytl...spot n70 730 ytl...şimdi sence hangisi kerizlik burakk76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekren -- 16 Kasım 2005, 0:46:23 >
  • ya bu yasayla bir nebze olsun, gasp, kapkac in önüne gecilecekti, ya bu kadar sorumsuz, bencillik olabilir mi yaa? ya kardesim senin 200-300 ytl en (n70 1086 ytl) daha mi degerli insanlarin hayatindan? hala kalkmis burda spotu savunuyor, ya ne diyeyim bigün yolunu keserler, o zman görürsn spotu...

quote:

Orjinalden alıntı: gekren

mesela garantili n70 in fiyatı 1550 ytl...spot n70 730 ytl...şimdi sence hangisi kerizlik...
  • senin biraz telefon kültürün eksik herhalde.adam alır o garantili telefonu çaldı mı.kilitlendi mi telefon şebeke olarak.0 flash taktırır yine çalıştırır.bu konuda biraz bilgin eksik.araştır.özellikle eminönü karaköy piyasasında gez biraz.bunu 20 ytl ye yapacak adamlar bulursun.ben aradığım için sölüyorum
  • gasp olayı toplumsal bir olay.paran içinde ayakkabın içinde aklına gelebilecek her şey içinde gaspa uğrayabilirsin.alanın elini hizmet dışı bırakan bir cüzdanda icat edilmedi daha.biraz beklemen gerekecek
  • Vergini bu kadar yüksek olduğu ortamda kaçagın önüne özellikle sofwarelerle müdahale edilen her teknolojik ürünün kaderi budur...

Spot ürünlerin varlığı böyle engellenemez ... İdda ediyorumki ... İME no sunu bakılarak yasaklaana telefonlar için bir başka yol mutlaka bulunacaktır... Ya İME klonlanır yada başka bir yol bıulunur ....

Çözüm vergileri mantıklı sınırlara çekmektir...

Genç nüfüsün bu ülkenin bir artısı olduğunu göremeyen her beyiin , her ekonomi Teknolojik ürünlerdeki yüksek vergiyi kaldırsın çözüm bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 16 Kasım 2005, 1:43:26 >
  • telefon kültürü bu mu? yani bu söyledigin seyleri bilince telefon kültürüne mi sahip oluyorsun? eger dedigin isler bu kadar kolay olsa, bu yasa kimsenin umrunda olmaz, bi caydiriciligi var ki aylardir üst konu da sayfalar dolusu yaziyla tartisiliyor...

quote:

Orjinalden alıntı: gekren

senin biraz telefon kültürün eksik herhalde.adam alır o garantili telefonu çaldı mı.kilitlendi mi telefon şebeke olarak.0 flash taktırır yine çalıştırır.bu konuda biraz bilgin eksik.araştır.özellikle eminönü karaköy piyasasında gez biraz.bunu 20 ytl ye yapacak adamlar bulursun.ben aradığım için sölüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.