Şimdi Ara

Spot nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 den fazla mac yaptıkdan sonra ilk defa hafif bir tank alayımda spot yapayım dedim.Rus agacından ilerlediğim için en uygun tank MT-25(VI) olarak gözüktü.Fakat bir türlü spot yapmayı beceremiyorum Düşmana yaklasırken 1-2 kişiyi spotladıkdan sonra havaya ucuruluyorum yada kimseyi spotlayamadan nerden geldiği belli olmayan bir mermi tarafından işim bitiyor.Youtube dan nasıl spot yapıldıgına baktım ama masallah orada herkes ıskaladıgı için spot yapmak cok kolaymış gibi görünüyor.Öneri veya tavsiyeleriniz nelerdir?

MT-25 de suan 45MM adete misket atan bir top ve 520 BG gücünde motor var.Hızlanması biraz düşük geldi ama son 600BG motoru acınca düzelecektir diye düşünüyorum.

• Spotu herkes yapamaz Oncelikle cok hizli olmali Oncelik bu dusmana ortadan degil yanlardan gideceksin arkada 1-2 TD Ayarlayabilirsen iyi olur Surekli zik zak ciz capraz git duz gidersen olursun surekli ilerleme dusman senden guclu ise geri cekil arkadan dalabilirsen dal dusmanin etrafinda daire ciz vuruken tek buldugun hafif tanki affetme 2-3 varsa kacmaya bak simdilik bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasif scoutluk yapabilirsin bunun için haritaları iyi bilmen ve iyi kamuflaj değerine sahip olman lazım. mt25 güncellemeden sonra daha iyi olacak test serverinde denedim drift yaparak yardırabilirsin. ama oyunun başında düşmanın arasına dalmak ölüm demektir. bir de kimseye sıkacağım falan diye uğraşma sen spotla topukla
  • test sv sine nasil girdin ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.