benim yaşım 17 15 yaşından 16 yaşına kadar spor yaptım fakat hiçbir ilaç kullanmadım doğal beslendim süt içtim peynir yedim ve vucüdum şekil almıştı fakat sporu bıraktım derslere ilgi gösterdim şuan 17 yaşnıdayım baya kilo aldım boy 1.70 kilo 82 ve eskiden düz olan göğüslerim büyük oldu t.-shirt giymekten utanıyorum dışarı bile çıkmıyorum utancımdan evde utancımdan a sosyal oldum yani anlıyaağınız ve en kötüsü bilgisisayar başında oturmaktan 1 göğsüm küçük 1 göğsüm büyük oldu denize bile gitmiyorum millet dalga geçer diye ve karaımı verdim diyet yapacağım bizim ailede troit sorunu var neyse şimdi diyet yapmada önce ne yapmam lazım ve göğsümü eşitlemek için ne yapmam lazım t shirt giyince biri belli oluyor diğeri belli olmuyor beni cıplak gören 1 arkadaşım dalga geçmişti morelim bozuldu şimdi yardımlarınızı bekliyorum ne yapmam lazım iyi günler iyi forumlar
göğüs için t-shirt+gömlek yap. Spor için de ben 40 dk bisiklet 20 dk koşu yapıyorum. Diyet yapmıyorum sadece yediklerime biraz dikkat ediyorum. 172 boy 75 kilom vardı, bayram sonrası başladım.
öneri için teşekkür ederim spora başladım diyetisyen için randevum var haftaya pazartesinden itibaren diyet+spor+sağıklı beslenbe ve uyku düzeni ile hayatıma devam edeceğim