Şimdi Ara

Sports international?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
87.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2shae

Sizce bu spor salonuna yıllık ne kadar ödüyorumdur?

http://www.pleonsportivo.com/

ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Sizce bu spor salonuna yıllık ne kadar ödüyorumdur?

http://www.pleonsportivo.com/

ne kadar?

sports international ve hillside a gidip de kazıklananlara soruyorum

• Sports International'a gidecek olan varsa fiyatı öldurene kadar pazarlık yapın. Pazarlıkla üyelik satmak adamların satış taktiğidir. Öyle fiyat listesi filan yoktur. Hatta ilk gittiğinizde almayın. Onlar arayıp ısrar ederler zaten. Yıllık yeni üyeye son fiyatlarını bilmiyorum ama 2000-2300 arası bağlayın derim.
  • uzun pazarlıklar sonucu 2000 den çok daha aşşağı düşüyor fiyatlar, bu ay 2 arkadaşım daha katıldı, fiyatlar 2000 le alakasız, tamamen sizin pazarlık yeteneğinze bağlı
  • arkadaşlar ben yaz tatili için istanbuldayım, sonra geri okula döneceğim iki aylık kayıt olmak istiyorum buraya yakın diye ama hep yıllık üyelikten bahsedilmiş burası aylık üyelik yapmıyor mu?
  • ben gidiyorum şişli sports a.. aylık üyelik sistemi yok sports da yıllık olacaksınz fiyat da 1800 civarlarında 3 aşa 5 yukarı oynar pazarlık yeteneiğinze göre
  • 3 sene önce Ataköy Sports internationale gittim üyelik görüşmesi için.Ordaki bayan tesisleri gezdirdi bana.Habire gözümün içine bakıp durdu ve beraber Tenniz oynarız,yemekte yeriz diye söylüyordu.Niyetini anladıgımdan senelik ücretinin ne kadar kazık olacagını düşünmeye başladım.Neyse herşeyi ballandırdı durdu ve ne kadar senelik dedim?5500$ dedi.İstifimi bozmadan tamam sagolun dedim ve Etiler hillside club ilede bir görüşme yaptıktan sonra karar verecegimi belirttim.Efendim bir dakika bekleyin dedi,gitti geldi ve 3500$ dolara anlaşabilecegimizi söyledi.Hayır hillside clubdan sonra karar verecegim dedim.Bir daha gitti ve 2200$ fiyata çekti,olmadı 1800,olmadı 1350 dolar ama kısıtlı üyelik olacak dedi(Bu arada bayan nerdeyse kucagıma oturacak kadar yaklaştı).Hayır deyip kalktım.Sürekli aradılar sagolun dedim.2 sene sonra bile aradılar.Anlayacagınız fiyat sabit degil.Siz ne kadar pazarlık yapabilirseniz o kadar iniyorlar.

• bugün gittim kapıyı 3.300,00 TL den açtılar dedim veremem kusura bakmayın o kadar pazarlık ettik felan ben ilk başta dedim aylık en fazla 110,00 TL veririm arkadaş gitti içeri birileriyle görüştü felan daha sonra dedim en son 125,00 TL veririm başka da veremem dedim en son 156,00 TL ye indiler 1 masaj + 2kişi için bir günlük kullanım verelim dediler kabul etmedim acaba ararlarmı tekrardan ama gezdim tesisi çok güzel bir tesisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

bugün gittim kapıyı 3.300,00 TL den açtılar dedim veremem kusura bakmayın o kadar pazarlık ettik felan ben ilk başta dedim aylık en fazla 110,00 TL veririm arkadaş gitti içeri birileriyle görüştü felan daha sonra dedim en son 125,00 TL veririm başka da veremem dedim en son 156,00 TL ye indiler 1 masaj + 2kişi için bir günlük kullanım verelim dediler kabul etmedim acaba ararlarmı tekrardan ama gezdim tesisi çok güzel bir tesisti.

Ararlar ararlar merak etmeyin.Beni 1.5 sene sonra bile aradılar.
  • selam arkadaşlar.

Bende ataköy tesisine geçen gün gittim.

İki kişilik aile üyeliği gold paket için aldığım fiyat en son 4.500 TL idi. adamlar nuh dedi peygamber demediler aşağı inmediler.
    Daha sonra iki kişi bronz üyelik için fiyat aldığımda da 4.000 TL'den aşağı kesinlikle inmediler. Fiyatlar aile üyeliği iki kişi için fiyatlardır.
    Tugayadıgüzel sen hangi sports tan aldın bu fiyatı. Valla kayıtlı arkadaşlar fiyat bildirirse bizde ona göre hazırlıklı gidelim.
  • hep yıllık mı oluyor üyelikler..6 aylık flan yok mu?
  • Evet bende bunu arıyorum acaba aylık oluyormu ve fiyatlar nasıl bilen yok mü?
  • hiç kimse gitmio mu sports internationa a :(
  • Ben 2 yıldır Sports international Kadıköy şubesine üyeyim.. Üyeliğimin ilk yılında fiyat yüksekti ve bazı kısıtlamalar sözkonusuydu. ilk üye olduğunuzda 5 yıllık tesis kullanım hakkını da satın almış oluyorsunuz bu yüzden ilk üyelik pahalı gelebilir, Sonraki yıllarda üyelik yenilemeleri gayet makul fiyatlarda oluyor.
    İlk üye olduğumda 1900tl ye 12 ay bronz üyelik almıştım.. belirli saatler arası girebiliyordum tesise.. Üyeliğimin bitişinden sonra yenileme yapmadım askerlik nedeniyle.. Sürekli aradılar ama ben yalnızca 6 aylık üyelik yapabileceğimi askere gitmem gerektiğini söyledim. daha sonra tekrar aradılar yeni bir kampanya hazırladıklarını, üye olmamı ve askere giderken üyeliğimi dondurmamı tavsiye ettiler.. Kampanya fiyatı da gayet uygundu ve ben sonunda 1400tl ye 14 ay + 2 kez üyelik dondurma hakkı ile bu kez kısıtlama olmaksızın üyeliğimi yeniledim. 4 ay tesisi kullandım sonra üyeliğimi dondurup askere gittim dönüşte tekar başladım spora,halen devam etmekteyim.. Ancak yeni üye olacaklar için şunu söyleyebilirim ki 2060tl altına üyelik almanız imkansız ve 12 aydan daha kısa süreli üyelik yapılmıyor. Üyelik yenilemeleri de ilk ödediğinize göre çok çok daha uygun oluyor. Tesis gayet güzel ve ferah ekşi sözlükteki kaprisli yazarlar sizi yanıltmasın, memnun kalırsınız.. İnternette yazılanlar kadar kötü olsa insanlar her yıl üyeliğini yenilemez.Gerçekten spor yapmak isteyenler için harika bir tesis.Üstelik gece 00:00'a kadar açık, çalışanlar için zaman sıkıntısı olmuyor. Tavsiye ederim.

• Evet arkadaslar niyetim var si ye başlamaya,fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?
  • Nerede gitmeyi düşünüyorsun?
  • arkadaşlar merhaba,

Benim Benefit spor salonunda 6 aydan fazla üyeliğim var ve 3 aydır yoğunluktan dolayı gidemediğim için devretmek istiyorum. İlgilenen varsa bir baksın 12 aylık 1500 tlye kayıt olmuştum. 6 aydan fazla bir zamanı var 500 TL'ye devretmeyi düşünüyorum. Düşünen olursa sanalpazar.com bir çok karta vade farksız 12 taksit yaptığı için oradan taksitte yaptırabilirler. Bir bakın beğenirseniz beraber gider devir işlemlerini yaptırırız. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben1907

Nerede gitmeyi düşünüyorsun?

Nautilius da,fiyatlar nasıl acaba su anda,telde söylemiyorlar,ille gelin kafakola alalım sizi diyorlar ;)
  • 2007 yılında arkadaşla merak edip Nautilus' daki şubesine gitmiştik. Her gelen müşteriye özel birini görevlendiriyorlar. Görevli hazır olana kadar sizi büroda bekletiyorlar. Biz büroda beklerken sekreter kızın cazibesine hayran olmuştuk. Yaklaşık 5 dakika sonra bir görevli geldi bizi alıp salonu gezdirdi. Bir ara konuşmasında "Bizim kulübümüzü özellikle üst düzey yöneticiler tercih eder. Mesela Tepe Holding yöneticileri gibi..." demişti. 10 dakikalık gezi sonunda tekrar büroya dönüp fiyatı söyleyince arkadaşla birbirimize bakakalmıştık. O zamanki parayla yıllık 2700 dolar istediler. Ne taksit ne senet. Sadece kredi kartı tek çekim. Nakit para versen yine kabul etmiyormuş. Tabi ardımıza bile bakmadan ayrıldık.
    O zaman formaliteden cep numaramı bırakmıştım. Aradan 2 yıl geçti bir telefon. Arayan Sports International yetkilisi. "Biz eski portföyümüzü incelerken size rastladık. Acaba neden o zaman kaydolmadınız?" diye sordu. Ben de pahalı olduklarını söyleyince "Sizin gibi müşterilerimiz için özel kampanya yaptık. O parayı dilerseniz 12 ay taksitle tahsil edelim" dedi. Ben de "Yok saol ben almıiyim" dedim kapattım.
    Aradan yine 1 yıl geçti ve yine bir telefon. Karşıda ki kişi "Efendim ben Sports International Nautilus Müdürüyüm. Sizin daha evvel bir başvurunuz olmuş ancak kaydınızı yaptırmamışsınız. Sanıyorum ekonomik nedenlerden ötürü vazgeçtiniz?" diye sorunca ben de "Evet" dedim.
    "Efendim bu ara bizim işlerimiz de durgun o yüzden sizin gibi müşterilerimizi tekrar aramızda görebilmek adına indirim yaptık. İlgilenir misiniz?" diye sorunca direkt "Hayır" dedim ve kapattım.
    Saolsunlar her yıl sonbahar döneminde düzenli olarak arayıp yeni yeni kampanyalarından bahsederler. Ben asla ilgilenmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 5 Ekim 2011; 23:24:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2007 yılında arkadaşla merak edip Nautilus' daki şubesine gitmiştik. Her gelen müşteriye özel birini görevlendiriyorlar. Görevli hazır olana kadar sizi büroda bekletiyorlar. Biz büroda beklerken sekreter kızın cazibesine hayran olmuştuk. Yaklaşık 5 dakika sonra bir görevli geldi bizi alıp salonu gezdirdi. Bir ara konuşmasında "Bizim kulübümüzü özellikle üst düzey yöneticiler tercih eder. Mesela Tepe Holding yöneticileri gibi..." demişti. 10 dakikalık gezi sonunda tekrar büroya dönüp fiyatı söyleyince arkadaşla birbirimize bakakalmıştık. O zamanki parayla yıllık 2700 dolar istediler. Ne taksit ne senet. Sadece kredi kartı tek çekim. Nakit para versen yine kabul etmiyormuş. Tabi ardımıza bile bakmadan ayrıldık.
    O zaman formaliteden cep numaramı bırakmıştım. Aradan 2 yıl geçti bir telefon. Arayan Sports International yetkilisi. "Biz eski portföyümüzü incelerken size rastladık. Acaba neden o zaman kaydolmadınız?" diye sordu. Ben de pahalı olduklarını söyleyince "Sizin gibi müşterilerimiz için özel kampanya yaptık. O parayı dilerseniz 12 ay taksitle tahsil edelim" dedi. Ben de "Yok saol ben almıiyim" dedim kapattım.
    Aradan yine 1 yıl geçti ve yine bir telefon. Karşıda ki kişi "Efendim ben Sports International Nautilus Müdürüyüm. Sizin daha evvel bir başvurunuz olmuş ancak kaydınızı yaptırmamışsınız. Sanıyorum ekonomik nedenlerden ötürü vazgeçtiniz?" diye sorunca ben de "Evet" dedim.
    "Efendim bu ara bizim işlerimiz de durgun o yüzden sizin gibi müşterilerimizi tekrar aramızda görebilmek adına indirim yaptık. İlgilenir misiniz?" diye sorunca direkt "Hayır" dedim ve kapattım.
    Saolsunlar her yıl sonbahar döneminde düzenli olarak arayıp yeni yeni kampanyalarından bahsederler. Ben asla ilgilenmem...

Telefondaki kız da baya nağme yapıyordu,ille de gelin biz size her türlü yardımcı oluruz,fiyatlarımız çok uygun diyor ne kadar diyorum söylemiyor.gelin de gelin.
    2700 dolar da çok pahaliymis yani,nerdeyse 5000 tl yapar.
    Gerçi bazı arkadaslar pazarlıklar baya iniyor diyorlar ama benim vereceğim paraya inmeleri için baya bir indirim yapmaları lazım. ;)
    O zaman Mars athletic e hiç sormaya gerek yok.

Peki arkadasım bana Anadolu yakasında söyle konforlu aletleri tam,I'sini bilen antronerlerin olduğu bir spor salonu var mı?
    Yüzmesi olmasına gerek yok zaten sevmem suyu;)
    Kadıköy de oturduğum için ne kadar yakın o kadar iyi,gece 12 ye kadar açık.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.