Şimdi Ara

sportinstreet indirim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim salı günü verdiğim lacoste'lar bugun geldi, mükemmeller teşekkürler :)
  • pardon hocam bende pazaresi sipariş ettim iptal etti çakallar mavi salomondan
  • ertanboyer kullanıcısına yanıt
    hocam bendede bütün numaralar stokta gözüküyor sepete atılıyordu şuan atılmıyor çok ilginç ama stok açacaklar çünkü numaraları görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bates99

Teşekkürler cevap için nike 44 numara ayakkabim da var aslında 42.5 olabilir bana da. Sizin denediginiz skechers modeli hangisiydi?

160 lira civarına satılan kırmızı leopard modelinden hocam, mobildeyim link atamıyorum şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle kararsızlıktan hiçbirşey alamıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lypnos

bir bildiğim var ki soruyorum hocam

Hocam bu saatte uykusuz kalanlarin hakki bilmek

• hocam stoklar tamdı ve sepete ekleniyordu şuan numaraları var ama sepete eklenmiyor sitede bir saçmalık var
  • bir kere daha yazıp yatıyım belki yardımcı olacak bir arkadaş çıkar nike da 44 giyiyorum ayağım taraklı büyük numaralarda boşluk kalıyor önde salomon 44 alsam olur mu 45.15 çok büyük olur gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

şimdi gönderebiliyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

sportinstreet indirim sportinstreet indirim sportinstreet indirim

Çok teşekkür ederim zahmet oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• omeraydn kullanıcısına yanıt
    ben skechers markasını uzun zamandır biliyodum ama geçen yıl tanıştım uzun süreçte kullanma fırsatım olmadı.. rahatlık anlamında bence skechers giydiğim en rahat yumuşak tabanlı ayakkabı diyebilirim.. NB kalitesinden fazla ödün vermedi ama 2007 deki kaliteli new balance ayakkabılarla kıyaslayamayız.. kısacası kalite ve dayanıklılık uzun vadede günlük spor vs vs her alanda new balance.. rahatlık hissi kısa vadede yürüyüş spor skechers..
  • cemsch C kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.. biraz spor ayakkabı hastalığım var hele ki fırsat görünce dayanamıyorum.. :) koyu renkleri tercih ediyorum genelde beyaz ve fazla cırtlak renklere pek yanaşamıyorum.. polo yaka tshirtlerle uyumlu kot ve kargo pantolonların altına giyebileceğim şeyler seçiyorum.. NB574 ün renginide çok beğenmedim aslında biraz patlıcan moru ile bordo arasında gibi.. fırsat olsaydı haki yeşil yada siyah tercihim olurdu..
  • sağolun arkadaşlar, 20 TL indirim koduyla ayrı, %20 indirim koduyla ayrı toplam 3 ayakkabı aldık, üçü de gayet güzel ve sorunsuz şekilde geldi.

tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saig10

sağolun arkadaşlar, 20 TL indirim koduyla ayrı, %20 indirim koduyla ayrı toplam 3 ayakkabı aldık, üçü de gayet güzel ve sorunsuz şekilde geldi.

tavsiye ederim.

%20 indirim kodu ?

Ben mi kacirdim gozden

• bladetor B kullanıcısına yanıt
    Hocam üye olunca mail adresime üyelik onay maili geldi, o mailin altında %20 indirim kodu vardı. Standart bir şey diye düşündüm, size gelmedi mi?
  • ASICS AARON ANTRASIT EKRU ERKEK SNEAKER ANTRASİT

Aldım bende. Tam ihtiyacım varken 180-200 TL fiyat çektikleri ayakkabıyı, 106,50 gibi bir fiyata almak gerçekten şahane oldu.

Haber veren arkadaşlara teşekkür ederim.

100 tl üzeri yeni sezon ürünler için bana gönderdikleri kupon kodunu ihtiyacı olan kullansın.

Kupon kodu: U2LXUUZIX5IDR9
  • saig10 kullanıcısına yanıt
    20 TL geldi.

%20 gelmedi
  • saig10 kullanıcısına yanıt
    %20 değil 20 tl dir o yanlışın olmasın hocam

• burda görüp elden alabileceğim bir yer var mı kargo ile uğraşmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanboyer

%20 değil 20 tl dir o yanlışın olmasın hocam

Haklısınız hocam, benim beynim yanmış :))

20 TL indirimmiş şimdi kontrol ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lypnos

hocam bendede bütün numaralar stokta gözüküyor sepete atılıyordu şuan atılmıyor çok ilginç ama stok açacaklar çünkü numaraları görüyorum

link verebilir misin hocam? biz de bakalım. beklediğimiz ayakkabılar var onları takip edelim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.