Şimdi Ara

Sporsever paketim var ama spormax kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maç falan yok avrupadan futbolu izleyemedim

hala kapalı ama ligtv açık onda problem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

maç falan yok avrupadan futbolu izleyemedim

hala kapalı ama ligtv açık onda problem yok

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ARKADAŞLAR.
    "Lig tv nin hangi paketine üye olursanız olun spormax,premier league tv ve hd yayın size 12 ay boyunca hediye edilir" Kampanyası koca bir yalan.
    Kendimi hiç bu kadar kandırılmış bir salak olarak hissetmemiştim.
    Digitürk bundan yaklaşık bir hafta önce, yke23, arkadaşında dediği gibi

( Lig tv nin hangi paketine üye olursanız olun spormax,premier league tv ve hd yayın size 12 ay boyunca hediye edilir.full spor paketi giriş paketi ve 2 keyif paketiyle birlikte 58,9,şampiyonlar paketi (GS,BJk,FB,TS,Bursaspor) 54,9,taraftar paket (GS,BJk yada FB) 49,9,Anadolu taraftar 27,9 tl ye izlenebilir. ) kampanyasını başlattı.

uyanığım ya ben de hemen bu fırsatı kaçırmayayım diye gittim 1 senelik anlaşma karşılıklı (AKİT) imzaladım ve üye oldum. Geldiler bir güzel kurulum yaptılar. Geçen hafta sonu SPORMAX'ten ingiliz ligleri maçlarını izledim. Bu hafta da öğreniyorum ki sistem değişikliğine gitmişler. LİG TV 1, LİG TV 2 ve LİG TV 3 uygulaması getirmişler. Dolayısiyle de “spormax,premier league tv ve hd yayın size 12 ay boyunca hediye edilir” kampanyasını kaldırmışlar. Spormax'i yani ingiliz liglerini izlemek istersem ekstra 7.90 TL ödeyecekmişim.

Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede adamı bir dövmediğim kaldı. ama o kadar pişkinler ki banamısın demiyorlar. Bir de utanmadan bana "Digitürk paket içeriklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar" diyorlar. Yani taahhüte, maahhüte bakmadan istedikleri paketi açıp istedikleri paketi kapatabiliyorlarmış. Bir de "Bu sizinle ilgili kişisel bir uygulama değil, hediye paketleri uzun süredir vardı. Kampanyanın bitişi size denk gelmiş" diyor. Alay eder gibi. "Tamamen iptal edin üyeliğimi" dediğimdeyse, "kurulum aktivasyon indirim bedeli yaklaşık 150 TL öderseniz neden olmasın" dedi. YUH, YUH, YUH. PESSSSS.

şimdi yazılarını yakından takip ettiğim, LİG TV yetkilisi yke23 arkadaşa soruyorum. "Lig tv nin hangi paketine üye olursanız olun spormax,premier league tv ve hd yayın size 12 ay boyunca hediye edilir" kampanya tavsiyelerinizin hala arkasındamısınız. Eğer öyleyse, yasal yollardan yani hukuki yollardan haklarımı arayayım mı?. Çünkü 1 yıllık taahhütüm kapı gibi elimde.

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ARKADAŞLAR.

• spormax kapanıyor. Tahminim siz lig tv 2 den maçları izleyebileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

spormax kapanıyor. Tahminim siz lig tv 2 den maçları izleyebileceksiniz.

dostum spormex'in yerine lig tv 3'ün geldiğini zaten biliyoruz da. Lig tv 3 de kapalı ve "üyeliğiniz bu kanalı izlemeye yeterli değil" yazısı çıkıyor ekranda. Daha bundan açık ne olabilir.
  • dostum burası türkiye nasıl olurda vatandaşın cebinden para koparırızın hesabı yapılıyor gecen hafta manu-arsenal macını hd olarak izledim hic bi sorun yoktu simdi snin konun üzerine diginin forumuna girdim ordada spormax'ın artık ücretli oldugu söyleniyor(7,99tl) spor sever paketin var ama sni ilgilendiren hic bir spor kanalını izliyemiyosun ne kdar ironik değilmi
  • daha 1 hafta dolmadan pişman ettirdiler aldığıma
    ligtv final paketi diye uydurmuşlar bi paket
    fullspor üyesi olmama rağmen EPL ve spormax(ligtv3) paket dışında diyor
    ulan az parada vermiyoruz 63,99
  • D smarttan beter dansözlük ;) biraz baktım da herkeste öyle açılan var kapalı olan var. Bence düzeltirler vardır bir sıkıntı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az önce müşteri hizmetlerini aradım
    Allah belasını versin yapacakları işin
    fullspor paketi olmasına rağmen 7,99 istiyorlar spormax için
    kapatmak istedim 85tl kurulum bedeli + kullandığım gün sayısı kadar faturalandırılacakmış..
    28 inde üye olmuştum 15 gün içierisinde kapatırsam yukarıdaki rakamları ödeyecekmişim 15 gün sonrası 2 yıl taahhüt parası eklenecekmiş...

haram zıkkım olsun
  • Saçmalık,umarım birşeyler yapar düzeltirler
  • aynen bende fullspor+sporsever paketi üyeliklerim var ama pl ve spormax kapsam dışına çıkarıldı.benimde üyeliğim yeni.iade düşünüyormusun?
  • hadi 2013 e kadar hediye hikayesini bi yere kadar yedirebilirler ki onda da haksızlar. benim aldığım paket içerisinde zaten spormax ve epl var,hediye filan değil paket içeriği
    adı üstünde fullspor

yazıklar olsun zaten ben ödeyecek olsam parasını kapatmıştım 1 saat önce.. yarın biraderimle konuşup duruma isterse kapatacağım ama kapatmasakta fazladan alacakları 8tl yi her ay zehir zıkkım olması için dua edeceğim
  • Aynen sifrelemisler acik olan yayini bu nasil rezilliktir ya isleri gucleri insanlari somurmek
  • Şurda bir Topr Gear bir de XFighter izliyorduk onun da içine ettiler sağ olsunlar. Zaten Turksat kullanıcılarına en az kanalı sunup en fazla fiyatı geçiriyorlardı, olan tek tük kanallardan birini de şifrelemişler. Ben Premier Lig'i izlemiyorsam bunlara para yedirmek zorunda mıyım arkadaş sadece Spormax yayınları için. Tamamen şirketin yaptığı kullanıcıyı kandırma hareketleri...
  • Arkadaşlar bence bu işte bir iş var. Şu an bayram tatili oldugu için yeni kanal aktivasyon sorunu olmuş olabilir. Mh ye bakmayın mal dolu dün aradim promosyon lu uyeligim uzamis ne kadar fatura ödeyeceğim dedim mal bana 79.90 diyor ki ben zaten iki gün önce ne kadar ödeme yapacagimi ogrenmistim. Diyor yeni pakete geçirelim vs. Bence teknik.bir problem var. Biraz sabredin sonra arayıp itiraz edin. Sonuç itibarı kanal yeni degil sadece isim degismis içerik aynı. Digi adam kayırr fakat böyle şeyleri hiç yapmaz d smart yapardi hiç alışık bir olay degil
  • gece gece kafayı yedim aaq serefsizleri yuzunden paket içeriğini değiştirebilirmiş digipic daha ayın birinde oldum üye 24 ay taahhütle iptal edersem 85 lira kurulum ücreti alcaklarmıs da böyle sey olurmu ya arkadaslar ne yapmak gerekiyor spormax e 7.90 istiyorlar utanmadan birde ben sadece macları izlecem diye aldım yaptıkları işe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 4 Eylül 2011; 6:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas18

gece gece kafayı yedim aaq serefsizleri yuzunden paket içeriğini değiştirebilirmiş digipic daha ayın birinde oldum üye 24 ay taahhütle iptal edersem 85 lira kurulum ücreti alcaklarmıs da böyle sey olurmu ya arkadaslar ne yapmak gerekiyor spormax e 7.90 istiyorlar utanmadan birde ben sadece macları izlecem diye aldım yaptıkları işe bak

malesef, benim de çok ağırıma gitti.
  • bizleri resmen salak yerine koyuyorlar ....

Böyle iş mi olur ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazed

bizleri resmen salak yerine koyuyorlar ....

Böyle iş mi olur ....

8 yıldır diğitürk üyeliğim var.
    bu sürede çok atraksiyonlar yaptılar.
    ama bu seferki kadar kanunsuz, hukuksuz sözleşmelere aykırı dolandırıcılık yapmadılar.
    daha önceki yazılarımda nitelikli dolandırıcılar demiştim ama
    değilmiş bunlar olsa olsa niteliksez dolandırıcı olur.
  • Süper paket abonesiyim. Lig Tv3 olan Spormax ve EPL bende de açılmıyor. OİM e girilmiyor. Web sitesinde paketler eski sistem. MH ne ulaşılamıyor. Bence digi sözleşme gereklerini yerine getiremeyecek abone iptalleri artırıp TFF ile arasındaki sözleşmeyi iptal ettirmenin yollarını arıyor.
  • sitede digiturkku övenlere bu başlık kapak olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.