Şimdi Ara

Sporcu lisansı önemli bir şey mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mehaba, yıllar önce küçükken bir ara gaza gelip Taekwondo'ya yazılmıştım/gitmiştim. Neyin ne olduğundan da fazla anlamadan salondaki hocadan lisans çıkarttırmasını istemiştik. Bugün aklıma geldi ve e-devlet üzerinden spor bilgi sistemine girip lisans var mı diye baktım. Sporcu bilgi formunda 2007 yılı tarihli olarak bir belediyede (ya da belediyenin kulübü mü her neyse artık) lisanslı/tescilli olarak görünüyorum. 10'lu yaşlarımın başlarındaydım. Daha adamla lisans çıktı mı çıkmadı mı mevzusu bile yapmadan salona gitmeyi bırakmıştım. Maça falan hiç çıkmadım, bugüne kadar da hiçbir alakam olmadı. Adamın o zamanlardan maçlara çıkmazsan ceza alırsın şeklinde bir uyarıda bulunduğunu anımsıyorum.


    Lisans bilgisini görünce sorun olur mu diye aklıma takıldı. Bugün internette yaptığım aramalardan anladığım kadarıyla lisans bir spor dalında yer alabilmek için gerekli izni teşkil ediyor. Bir de vize diye bir şey varmış, anladığım kadarıyla o da musabaka vs faaliyetlere katılabilmek için yıllık olarak çıkartılan izin..? Lisansın öneminin ne olduğuna dair pek bir şey bulamadım, olayı anlamadım. Nasıl iptal edilebileceğine dair bir şey de bulamadım. Bilgisi olan var mıdır? Önemli bir şey mi, yıllardır ilgilenmemiş olmam başıma bela olur mu? İptal etmem gerekiyorsa ne yapmam gerekli?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 1 Şubat 2021; 17:39:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    Tekrar aklıma takıldı. Bir belediye kulübünde lisanslı sporcu olarak görünüyorum. Küçükken gaza gelip spor salonu hocasına çıkarttırmıştık lisansı. Hiçbir faaliyetim de olmadı. Bu lisans önemli bir şey mi, iptal ettirmem gerekir mi, nasıl iptal ettirebilirim, bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lotusx L kullanıcısına yanıt
    Sporcu lisansı maçlara çıkabilmen için gerekli. Bazı salonlar lisanssız sporcu çalıştırmaz. İptal ettirmeye gerek yok normade her sene vizeletmek gerek vizeletmezsen zaten geçersiz sayılır. 2014 de bende kickboks lisansı çıkarttım vizelettirmedim duruyor öyle.
  • Hiçbir işe yaramaz, hiçbir sorun da yapmaz merak etme. Sadece birkaç belge ile bir sürü spor dalında lisans çıkartabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 türkiyesinde referans ( torpil) yoksa boşuna okumayın..


    yurt dışına inşaatcı olarak bile gitsen köşesin..


    zamanınızı boşa harcamayın...



    sonra kafanızı çok duvara vurursunuz...

  • Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.