Şimdi Ara

SPORA BAŞLADIM, İŞTAHIM AÇILDI VE ZAYFLAYAÇAĞIMA, KİLO ALDIM:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor yapan arkadaşlar bir baksın, iştahınız ne durumda ?

• yersen kilo alırsın arkadaşım iştahını bastırmak için kahve ve bol su iç
  • Spor yaptıktan sonra acikirsin enerji kaybediyosun ve bu enerjiyi almalısın ama diyetteysen yemiyceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporu hafif yap ağır girme, diette olduğunu unutma, bol lifli ve proteinli gıda tüket.

Yukarıda yazılan doğru, dikkat et diet yapanlar hep içeceğe abanır. Tam sendelemeye başladıkları an basarlar kahveyi çayı yanınada sigara vs. şekerli olmasına bakma iç kahveyi gitsin. Abur cubur dan iyidir. Kötünün iyisi işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

yersen kilo alırsın arkadaşım iştahını bastırmak için kahve ve bol su iç

Sade kahvemi yoksa sütlümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

yersen kilo alırsın arkadaşım iştahını bastırmak için kahve ve bol su iç

Sade kahvemi yoksa sütlümü ?

sade iç yağ yakımına da yardımcı olur
  • bol lifli ve proteinli gıdalar ye acıkmak aklına bile gelmez. Tam tahıllı ekmek yulaf ezmesi süt ve süt ürünleri et gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaçtan kaça çıktın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Sporu hafif yap ağır girme, diette olduğunu unutma, bol lifli ve proteinli gıda tüket.

Yukarıda yazılan doğru, dikkat et diet yapanlar hep içeceğe abanır. Tam sendelemeye başladıkları an basarlar kahveyi çayı yanınada sigara vs. şekerli olmasına bakma iç kahveyi gitsin. Abur cubur dan iyidir. Kötünün iyisi işte

Ehveni-şer diyorsunuz yani ? Sporda ağırlık kaldırmıyordum, sadece koşu bandı ve bisiklete biniyordum, ama iştahım açıldığı için sporu bırakmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 13 Ekim 2014; 12:06:56 >
  • Çay demir emilimini azaltiyor cok fazla kullama.hamur isini kes.az miktarda sağlıklı yağlardan tuket.sebzeni meyveni yeki vitaminsiz kalma.yeterli miktarda protein ve lifli besin al.fazla protein vücutta yag yapar.1 saatten fazla spor yapma vücut kortizol salgilar.bol bol su ic.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1cihan8

Kaçtan kaça çıktın?

127 kilodan 130 kiloya
  • Spor yapmak kas yapmana yardımcı olur ve Kas,Yağa oranla daha yoğundur. Kilo almak her zaman kötü birşey değildir önemli olan yağ-kas oranı

yukarıdaki resimde gördüğün gibi.

Sana tavsiyem Kiloyu dert etme eğer Diyette değilsen.Diyette isen bile bol Karbonhidratlı,Proteinli şeyler yemeye ve içmeye çalış. Su çok önemli bunu da unutma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Sporu hafif yap ağır girme, diette olduğunu unutma, bol lifli ve proteinli gıda tüket.

Ehveni-şer diyorsunuz yani ? Sporda ağırlık kaldırmıyordum, sadece koşu bandı ve bisiklete biniyordum, ama iştahım açıldığı için sporu bırakmayı düşünüyorum

Olay kafada bitiyor. Ben spor yapmadan zayıflamıştım. Zayıflamak için spor yapılmaz. Sağlıklı bir bünye ve kiloyu korumak için yapılır.

;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

Spor yapmak kas yapmana yardımcı olur ve Kas,Yağa oranla daha yoğundur. Kilo almak her zaman kötü birşey değildir önemli olan yağ-kas oranı

yukarıdaki resimde gördüğün gibi.

Sana tavsiyem Kiloyu dert etme eğer Diyette değilsen.Diyette isen bile bol Karbonhidratlı,Proteinli şeyler yemeye ve içmeye çalış. Su çok önemli bunu da unutma.

Adam body builder değil aşırı şişman bir abimiz, evliliğinde de problem yaşıyor bu yüzden. Ne bol bol karbonhidratı.

Neyse konuya gelince irade olmadan burdan tavsiye almak hiçbir işe yaramaz. Spor yapmadan da kilo verilir fakat gün içinde daha aktif olarak. Asansör yerine merdiven kullanmak vs gibi. ve kalori açığı vererek. Metabolizman 2000 kalori yakıyorsa, bu kalorinin altında beslenirsen kilo verirsin zamanla. Yüksek kalori açıkları beraberinde kas yakımınıda getirir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1cihan8

Kaçtan kaça çıktın?

127 kilodan 130 kiloya

Günde en az 3 litre su iç. Yatmadan öncede en az 500 ml üstü su iç. Suyun metabolizmaya çok faydası var. Metabolizmayı bir ayara sokabilirsen çok rahat olur senin için. ''Ekmeği'', Unlu mamülleri, şekeri kesinlikle unut bence. Tuzu mümkün olduğunca az kullan. Sporu kesinlikle aksatma günü gününe git. Yemek saatlerini mutlaka düzene sok. Yemek yedikten en az 2 saat sonra spora git bunları biliyorsundur zaten. En önemlisi sabır ve piskoloji, bunları düzgün tutamazsan 100 kiloya insen bile bu sadece tartıda bir rakam olarak kalır senin için, incelmediğini düşünürsün. Disiplin önemli, nefsine hakim ol ve sabırla devam et :)

• geri geri koş
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

geri geri koş

Çok komik
  • öncelikle hamur işinden uzak durucaksın spora gitmeden önce bi kaç tane badem,fındık bu tür kuru yemişleri tüketebilirsin kesinlikle bi diyetisyene git doymadan kalk ama özellikle KARBONHİDRAT ve ZARARLI YAĞLAR dan uzak dur günde en az 3 litre su iç 3,4 litre arası olsun su tüketimin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.