Şimdi Ara

Spor yapmak zararlı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değil, pek çok hastalığın önlenmesinde de faydası var aksine. Spor yapınız, hastaneden uzak kalınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özellikle kemik rezervlerinin artırılmasında direnç egzersizleri önemli. Yaşlılığa daha fazla kemik rezerviyle girilmesi önemli

• Sinir sistemine, el kol koordinasyonuna da faydası çok. Yoksa otistik gibi davranışlarınız olur.

İlginç yani kaplumbağa koşabilme kapasitesi olmadığı için yavaş yürüyor. Doğada bir şey yapabilip de yapmayan hayvan da pek görmedim aklıma gelmiyor. O zaman ekstrem olmayan şartlarda da yapabilecek kapasitedeysem niye yapmayım.

Üstüne çocukken oynadığımız oyunlar vs. de bir nevi spor sayılır. Her ne kadar bilinçsiz yapsak da.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Ayıp oluyo 🥷🏽

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

O mevzuyu hatırladım aylar önceydi, bir eleman vardı burada beni hırt sanmıştı ahaha

Bu senin alıntı yaptığın sey, o tartışmanın devamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Temmuz 2025; 7:23:6 >
  • spor yapmayan kaldı mı en ulaşılabilir ucuz hobi zararı da ne kadar ileriye gideceğine bağlı, sosyal medya pazarlamacılarının tuzağına düşmemek lazım

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt
    Çevreden kaynaklıdır hocam.
    Heçen yıl bi futsalcı bi arkadaş 5k sıralama yaptı, basket takımından arkadaşalar 7k, 8k, 13k yaptılar. Bizden önceki öğrencilerin de yaptıkları kulağımıza geliyor okul basketbol takımında oynayıp daha öncesinde ege tıp, odtü makina mezunu insanlar var.

İlk 1000 seviyesinde görmedim o ayrı konu. Başarıdan kastınız ne onu da bilmiyom ama bu sıralamalar sayısalda fena değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memo for money -- 29 Temmuz 2025; 19:18:21 >
  • verstappen33 V kullanıcısına yanıt

Body salonlarında çok goblin oluyor. Elit yere gitmek çok önemli. Zararı psikolojik olur yani. Bir sürü kıro goblinle karşılaşırsınız. Önce iyi bir araştırın, bakın spor çalışanlar subhuman değilse kayıt olun. Gerekiyorsa 3 kat üyelik aidatı verin sadece zenginlerin gittigi spor salonlarına takılın.

Cünkü gideceksiniz, bakacaksınız millet goblin, orada çalışanlara selam bile vermeyeceksiniz, siz selam vermeyince, "bu bizi güçümsiyy" diyecekler sonra yediremeyip size bulaşacaklar. Elit yer çok önemli.

Özellikle spor ve sağlık konularına elitist bakış açısıyla yaklaşıyorum. Yani beni ucuz cep telefonu, ucuz arıtma filtresi falan konularında yazarken bile görebilirsiniz ama spor ve sağlık konusunda ucuza kaçmam. Bunlar çok önemli konular. Spora başlayınca yeni bir çevreye giriyorsun çünkü, çevrenizde goblin istemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Temmuz 2025; 19:54:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.