Şimdi Ara

Spor ürünleri vb. ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

(firma adı vermek yasak galiba) 3çizgili olan markanın dükkanına gittim babam eskiden tekstil fabrikasında çalıştığından ben de çok az kumaş konusunda bilgi sahibiyim.

ama şimdi 3çizgi ,tik simgesi olan marka ; bu şirketlerin aşırı fiyatlara sattıkları (200-300) liralık ürünlerin fiyatlarının çok aşırı abartıldığını düşünmeye başladım cidden bu kadar etmiyor.Hatta bazen hani pazarlarda satılan 15-20 tlye satılan çakma diye tabir edilen bazı ürünlerin kumaşlarının ciddi anlamda çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.(ama tabiki bazıları) siz de bu konuda ne düşünyorsunuz?

not: eskiden fiyatlar çok daha ucuzdu ama bunun dolar kuru ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
    not 2 : fiyatlar yüksek ama doluluk oranı da çok yüksek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ranz

pazardan alınma çakma niqe şortum var tshirtlerim var kaç senedir giyiyorum hatta spora da onlarla gidiyorum

10 liraya ankara dikmenden tshirt almışlardı 8 senelik sadece hafif genişledi o da her kumaşta olabilecek bir şey ..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.