Şimdi Ara

SPOR TOTO SUPER LIG | FENERBAHCE - AKHISAR | 23 ŞUBAT PAZARTESI 20.00 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
1
Favori
15.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Egemenden önce kaç tane Akhisar oyuncusu ikinci sarıyı yemedi bir saysana. Gole giden pozisyonu saymıyorum. Saçma fauller kesilen avantajlar da akhisarın demi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simos35

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Allah kimseyi karşı takımın yenilgisi sonrası "" tarzı yorumlar yapacak kadar düşürmesin. Fenerbahçe ne Beşiktaşı ne de Galatasarayı tarihi farka boğsa bile bunu yapmam yapamam sanırım çünkü biz böyle yetişmedik. Her neyse Akhisar gerekenleri yaptı tebrik ediyorum. Hakeden şampiyonluğu kazansın ne diyeyim.

O marji alırım bi dal.

Bence tamamen sağ duyu. İstersen bakabilirsin forumda hiçbir takımın maç konusuna tahrik mesajı yazmadım tam tersi geçenki Bjk liverpool maçında Beşiktaşı desteklediğimi yenmesini gönülden istediğimi belirttim.

Burada yapılan muhaha gifleri her maç sonrası yapılan bir şey kimse birbirine ana avrat küfür etmiyor abartanlar olur orası ayrı.
    Ha yorumlardan tahrik olursan yarım saat vveya 1 saat girmezsin bu kadar basit ben öyle yapıyorum insan sinirli oluyor çünkü.
    Muhaha gifi koyacaktım daha da sinirlenme diye koymuyorum bak.

Bu aşırı duyarlı tutumun için teşekkür ederim öyleyse.

Ben teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

kim gaza getiriyor yaw bunlari tamam gelecek hafta verirler 2 penalti olur biter aglamayin

ah be keşke verseler şöyle 2 tane haksız penaltı inadına
  • Ridvan dilmen ne sacmaliyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Gs balı sayesinde lider ama o bal bile onlara yetmiyecek sezon sonu 3. Olacaklar.

Sen hala banlanmadın mı ?
  • gS yi Kadıköy'de yenDikten sonra hepinizi beklerim konuya.

• NeonTrees kullanıcısına yanıt
     SPOR TOTO SUPER LIG | FENERBAHCE - AKHISAR | 23 ŞUBAT PAZARTESI 20.00

Totem burda Para patladı ama biz lideriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

quote:

kim gaza getiriyor yaw bunlari tamam gelecek hafta verirler 2 penalti olur biter aglamayin

2 hafta sonra gelip burda aglamayın 15 yıldır hakemler sayesinde kazanıyorsunuz diye.

Gorecegiz dostum bu sene guveniyorum nedense yenecegiz gibi bir his var icimde. Aglamam zaten fener maci icin bize yillardir sansiniz tutuyor

• quote:

Dur daha kadıköy deplasmani var hemen ne havalara giriyosun. O zaman seni görecem bekle sen.Nickini not aldim.

• Hakaret eden arkadaşları şikayet etme qeyfi

Futbol konuşurken hakaret etmeden yazamıyorsanız, lütfen yazmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Demek ki neymis penaltisiz puan alinamiyor,mac kazanilamiyormus

siz bi gelin kadıköye bak nasıl alınıyor o puan. top oynamadan oturmuşlar 1 haftalık liderliğe şampiyon olacagını düşünür bide ne yapsın..

Top oynamadan mi suan ligin en iyi top oynayan ilk 3 takimindan biri olan ve sergen takima geldikten sonra hic mac kaybetmeyen sivassporu DEPLASMANda yendik daha ne. Kadikoyede gelicez bekleyin,hakemler sizi korumaz haksiz fauller,penaltilar vermezse o puanlari biz alicaz

• 8 martta , 8 mart diyorlar ahahah:) siz once akhisari yenin ahaha

• quote:

quote:

quote:

siz bi gelin kadıköye bak nasıl alınıyor o puan. top oynamadan oturmuşlar 1 haftalık liderliğe şampiyon olacagını düşünür bide ne yapsın..

Top oynamadan mi suan ligin en iyi top oynayan ilk 3 takimindan biri olan ve sergen takima geldikten sonra hic mac kaybetmeyen sivassporu DEPLASMANda yendik daha ne. Kadikoyede gelicez bekleyin,hakemler sizi korumaz haksiz fauller,penaltilar vermezse o puanlari biz alicaz

15 senedir aliyosunuz

Hadi canim, hadi gülüm, hadi anam.

• Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    Ben de aldim turabi gibi gomecegiz burada sizi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

quote:

2 hafta sonra gelip burda aglamayın 15 yıldır hakemler sayesinde kazanıyorsunuz diye.

Gorecegiz dostum bu sene guveniyorum nedense yenecegiz gibi bir his var icimde. Aglamam zaten fener maci icin bize yillardir sansiniz tutuyor

15 yıldır şansımız tutuyor öyle mi ? ahahahaah.

Birde kime söylesem, " bu sene kesin yenicez,içimde bişey var" diyorlar.

Ama sonuç her zaman ki gibi.

• quote:

quote:

quote:

her sene aynı laf bi bitmediniz.ayrıca gs top falan oynamıyor arkadaşım nerenle izliyorsun bilmiyorum ama oynamıyor.ligin başlarında fenerbahçede oynamıyordu son 10-12 haftada düzeltti ama gs hala aynı oyunla devam ediyor.tamamen şans ile alınan puanlar.konuşturma beni şimdi tarafsız düşünemiyorsun boşa konuşmuş oluyorum.

• Beşiktaş ya da galatasaray gibi, 1 maç yenilgi aldıktan sonra tökezlemez, sendelemez ve yarıştan kopmaz. ŞAMPİYONLUĞU SÖKE SÖKE ALACAĞIZ! İkinizde KADIKÖYE geliceksiniz
  • Ooooo burada neler olmuş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

8 martta , 8 mart diyorlar ahahah:) siz once akhisari yenin ahaha

ee senin takımın balıkesire 2-0 kaybeden takım değilmi kedicik seni ne konuşuyorsun burda
  • Soyle soyleyeyim: fenere kadikoyu yenememeye basladigimizdan beri ne olacagi hakkinda fikrim olmazdi, son 6-7 yilda yenemeyecegimizi anladim fakat bu sefer yenecegimize inaniyorum. 100-150 TL'lik iddia oynayacagim
    Neyse simdi yorum yapmak gereksiz zaten, mactan sonra konusuruz

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.