Şimdi Ara

SPOR TOTO DA 12 MAC BİLENE NE KADAR VERİLİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar bugunku maclardan sonra baktim 12 mac tuttu olesine oynamistim :)) ne kadar alirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

SPOR TOTO'da 12 Maç Bilenlere Ne Kadar Verilir?

SPOR TOTO, Türkiye'de düzenlenen bir şans oyunudur. Bu oyunda, 13 maçın skorunu tahmin etmeye çalışırsın. Tüm maçları doğru tahmin ederek "12 bilen" olursan, büyük bir ödül kazanırsın.

SPOR TOTO'da 12 bilen kaç para alır sorusunun cevabı, oynanan oyun türüne ve ikramiye havuzunun büyüklüğüne bağlıdır. Genel olarak, 12 bilenler için verilen ödüller milyonlarca lirayı bulabilir.

SPOR TOTO'da en az kaç maç bilmek gerekir sorusunun cevabı ise 4'tür. En az 4 maç tutturarak ikramiye kazanabilirsin, ancak ödül miktarı tutturduğun maç sayısına göre değişir.

SPOR TOTO'da kaç maç tutmalı sorusunun cevabı, kazanmak istediğin ödül miktarına bağlıdır. Daha büyük ödüller için daha fazla maç tutturman gerekir.

SPOR TOTO'da en az kaç maç tutturmak gerekir sorusunun cevabı, 8'dir. 8 maç tutturarak "9 bilen" kategorisine girer ve ciddi bir ödül kazanma şansına sahip olursun.

SPOR TOTO'da 12 bilenler, şans oyunları tarihindeki en büyük ödüllerden bazılarını kazanmıştır. Ancak, tüm maçları doğru tahmin etmek son derece zordur ve şans faktörü önemli bir rol oynar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • toto iyi para vermiyor malesef geçen hafta , "12 bilen 13,90 TL kazandı." :D diyor resmen dalga geçmek bu 3 maç bilemiyoruz iddiada:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

toto iyi para vermiyor malesef geçen hafta , "12 bilen 13,90 TL kazandı." :D diyor resmen dalga geçmek bu 3 maç bilemiyoruz iddiada:D

Aynen öyle. O 12 maçı iddaa da koysa üffffff :)
  • bu hafta pek sürpriz olmadı en fazla alacağın 15 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

toto iyi para vermiyor malesef geçen hafta , "12 bilen 13,90 TL kazandı." :D diyor resmen dalga geçmek bu 3 maç bilemiyoruz iddiada:D

aynen kardesim katiliyorum gecen persembe gunu sistem yaptim 12 mac hepsi banko sayilirdi 1,10 1,50 arasi sadece 2si tuttu inanamadim city united metalist hepsimi yatar yav! tersini oynasam 5-6 milyar almistim heralde ama sans yuzeme spor totoda guldu eger yarin trabzon kazanirsa 13 mac oluyo bi arada
  • Yaklaşık bir ay önce 12 bildim 152 TL aldım. Benim bildiğim hafta 15 bilen olmayıp devretmişti.
  • 1-2 tl arası deişir bu hafta macları cogu kişi bildi.süpriz cok olsaydı cok alırdın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

1-2 tl arası deişir bu hafta macları cogu kişi bildi.süpriz cok olsaydı cok alırdın.

yarina bildigin temiz 3-4 mac varsa burdan aldigim parayi basiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4kn3r

quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

1-2 tl arası deişir bu hafta macları cogu kişi bildi.süpriz cok olsaydı cok alırdın.

yarina bildigin temiz 3-4 mac varsa burdan aldigim parayi basiyim

Yok hocam artık banko oynamıyorum 2-3 liraya süpriz kupon yapıyorum o tutuyor anlamdım bu işi benden san atavsiye sende süpriz oyna herkezin oynadıgının tam tersini oyna :)
  • Tahminim 3 - 5 lira civarında.. 12 bilen kişi sayısına göre degişir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.