Şimdi Ara

Spor Takibi Uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Appstore da çok aradım ama tam ihtiyacımı karşılayan bi app bulamadım. Şimdi salonda yaptığım aktivitelerden kaç defa ve kaç kg da yaptığımı not edeceğim bi app var mıdır? Daha sonra istatistiklerden gelişimi takip edebileceğim. Dumbell la yapılan aktivitelerin olanı var ama makine için olanı bulamadım. Bi el atıverin teşekkürler.

• uyguladigin programlar eger bilinen ve dunyada mevcut ise, wendler stronglift gibi kendi uygulamalari var.

onun disinda en iyisi excel. Hicbir alternatifin yerini tutacagini sanmiyorum.

Evde excel ile takip ediyorum bazen not kagidi cebe ya da cep telefonundan excele bakiyorum.

bence bosa arama.direk kendi sistematiginde excele uyarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi excel kullanmanı tavsiye ederim. Hem belli süre sonra sıkılınca hareketlerini değiştirirsin hem de ağırlık arttırmayı ayarlarsın rahatça
  • Gymaholic siddetle tavsiye ederim. Bir de akilli saat kullaniyorsan tadindan yenmez. Her antrenmanimda ne kadar kalori yakmisim kac kg ile calismisim kac set hangi haraketi yapmisim hepsini kontrol edebiliyorum.

• Hocam cep telefonu ve bilgisayar nasıl senkronize oluyor excelde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franz Schubert

Hocam cep telefonu ve bilgisayar nasıl senkronize oluyor excelde ?

:) olmuyor manuel yapiyorum ben.

Fakat office 365 sanirim buna imkan veriyor. Kurcalamadim pek ben klasik takiliyorum. Excel kullanmak artik aliskanligim oldu sayilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.