Şimdi Ara

Spor salonunda rezil oldum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gittiğim spor salonunda omuz çalışıyordum, dumbell press yapıcaktım. Malesef ki 30ar kiloluk kauçuk dambıllar yalama olmuştu. Bende hocama sordum ve fii tarhinden kalma 30 kiloluk dambılları aldım. Tam atıcam ulan gelmiyo dambıllar...1 attım gelmedi, 2 gene yok.. En sonunda yardım için hocayı çağırdım en sonunda beraber attık dambılları. Neyse 10 tekrar yaptım..Sonra "Ulan dedim bunlar 30 kilo olamaz çünkü ben 30ları atabiliyorum" Gittim tartıya koydum..Ne gelse beğenirsiniz...Tam 35.2 kilo 2 dambıll eder 10 kg fark.. Ulan bilseydim hiç almazdım bütün salona rezil oldum
    Buda yaptığım hareket;

Spor salonunda rezil oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F246E119 -- 22 Ağustos 2014; 1:29:10 >

• Foruma tercüman şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuzdan sonra tekrar okudum, noktalama işaretleri hariç gayet perfect olmuş.
  • siz şimdi bu hareketi 35 kilo ile toplam 70 ile mi yaptınız,kaç aydır ççalışıyorsun bi caps at da bakalım omuzlar nasılmış
  • Evet 70 kilo ile yaptım.. 2013 ocakta başladım.
  • milletin işi gücü yok senimi düşüncek
  • Bende öyle umuyorum Ama millet gelip dizlerine at falan dedi zaten salon ufak herkes baktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emicektin artizlik yapanları altta kalmamalıydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldıramadın diye rezilmi oldun çok saçma düşünüyorsun bugun ben omuz makinasında 60 girmeyi denedim çok zorlandım arkamda çalışan adamı çağırdım yardım edermisin diye sende işte 30 değilde 35 kaldırmıssın daha iyi işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.