Şimdi Ara

Spor Salonunda Kağıt-Kalem Devrini Bitiriyorum: Yerli App 'BeeMotion' (DH'ye Özel Ücretsiz Pro Üyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve spor salonunda elinde not defteriyle/telefon notlarıyla uğraşan herkesi dertten kurtaracak uygulamam BeeMotion sonunda yayında.

Neden yaptım?

Ben de salona giden biriyim. "Geçen hafta bench'te kaç basmıştım?", "Bu ay göğüs kasım yüzde kaç gelişti?" derken Excel tutmaktan yoruldum ve oturdum kendi uygulamamı yazdım.

BeeMotion ne yapıyor?

• Antrenman esnasında set/tekrar/ağırlık girişini en pratik şekilde yapabiliyorsunuz.
    • Yediğiniz yemeğin fotoğrafını çekip kalori takibi yapabiliyorsunuz.
    • Vücut ölçülerinizi girip grafiksel olarak gelişimi görüyorsunuz.
    • En önemlisi: Eğer bir PT (Online Koç) ile çalışıyorsanız, koçunuz kendi panelinden sizin ne yediğinizi ve ne kaldırdığınızı anlık görüyor. WhatsApp'tan fotoğraf atma derdi bitiyor.

DH Ailesine Özel: Uygulama şu an lansman aşamasında. İndirip, kullanıp, store'da 5 yıldız verip yorum yapan ve ekran görüntüsünü bana buradan DM atan/konuya yazan ilk 50 kişiye Ömür Boyu Premium hediye ediyorum.

Eleştirileriniz benim için çok değerli, hem koçlar hem sporcular için daha ne özellikler ekleyelim? Yorumlarınızı bekliyorum.

İndirme Linkleri:

Android:

play.google.com
    BeeMotion: Gym & Calorie Log - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beemotion.beemotion

IOS:

app store
    BeeMotion: Track Gym & Macros App - App Store
    https://apps.apple.com/us/app/beemotion-track-gym-macros/id6747926958

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.