Şimdi Ara

Google AI Pro paketlerine kısa süreli indirim geldi: İşte yeni fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Google AI Pro paketlerine kısa süreli indirim geldi: İşte yeni fiyatlar
    Google'ın Gemini'ın yüksek performanslı sürümlerini içeren Google AI paketlerine yüzde 50'yi aşan indirim geldi. Kampanya kapsamında Plus, Pro ve Ultra paketleri üç ay boyunca indirimli fiyatlarla kullanılabiliyor. Türkiye’de sunulan paketler, genişletilmiş limitler, ​​​​Gemini, Flow, NotebookLM ve Whisk gibi yapay zekâ tabanlı hizmetleri kapsıyor.

Google AI Pro paketleri kısa süreli indirime girdi

Kaçıranlar için Google, Türkiye'deki AI paketlerinde 3 farklı seçenek sunuyor.  Bunlar Plus, Pro ve Ultra. Öne çıkan seçeneklerden Google AI Pro paketi ise 3 ay boyunca aylık 234,99 TL seviyesinden denenebiliyor. Aynı zamanda Google AI Plus 3 ay boyunca aylık 65,99 TL, Google AI Ultra ise, 3 ay boyunca 2.969 TL'den sunulacak. 

Google AI Pro paketlerine kısa süreli indirim geldi: İşte yeni fiyatlar
    Buna ek olarak Google One tarafında da 2026'ya özel bir kampanya bulunuyor. Yeni abonelere sunulan indirimle birlikte AI Pro yıllık planı 3.599,99 TL’ye düşerken, paket kapsamında 2 TB depolama alanı, genişletilmiş Gemini 3 Pro limitleri ve görsel-video üretim araçlarına daha yüksek erişim sunuluyor.

Ayrıca Bkz.Google, Gemini 3 Flash'ı kullanıma sundu: GPT-5.2'ye kafa tutuyor!

Ayrıca 100 GB Basic planı, 599,88 TL yerine bir yıl boyunca 249,99 TL'den sunuluyor. Ancak kampanyalar yalnızca yeni abonelere açık ve yılbaşı dönemine yakın sona ermesi bekleniyor. Google AI Pro planında kullanıcılar şu özelliklerden yararlanabiliyor:

• Gemini 3 Pro ile günde 100 prompt,

• Genişletilmiş görsel üretim limitleri,

• Veo 3.1 Fast ile günlük video oluşturma,

• 1 milyon token bağlam penceresiyle gelişmiş analiz araçları

Kaynak:https://gemini.google/subscriptions/

• Yalnız sebebini bilmediğim nedenle indirim tutarı yada ayı hesaba göre değişebiliyor.

• Kod yazarken vs beynimi kullanabildiğim için yapay zekaya her hangi bir ödeme yapmayı düşünmüyorum. Ödeme yapan kerizler yapay zekayı fonladığı sürece ücretsiz kullanım sınırı makul seviyelerde olacaktır

• Betalar para ödeyerek, alfalar para ödemeden kullanıyor

• Google an itibari ile aylık sadece 300 tl ye, başkalarının 4000 tl ye verdiği kullanım oranı sunduğunu düşünüyorum

• Bu fiyat ve bu durum yeni bir şey değil ki. Ayrıca aynı fiyata 2 değil 5 TB kullanıyorum. Durum şu ki AI pro'yu deneme olarak başlattıktan sonra 1 ay ücretsiz kullanıyorsunuz. Deneme anında gelen teklifle 5 TB AI yıllık 3600, 10 TB AI ise yıllık 7200 lira olarak sunuluyor. Bu şekilde 6 aydır kullanıyorum. Yani 2 TB değil 5 TB alma hakkınızı kullanın.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Fakir talebe paketi mi aldın 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.