Şimdi Ara

Spor salonuna vericek parası olmayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kankalar 1 senedir düzenli olarak antreman yapıyorum geçtiğimiz sene 82 kilodan 63 kiloya düştüm.İzninizle uyguladığım programı anlatmak istiyorum.1 senede neredeyse 20 kilo hiçbir diet yok.Sadece düzenli egzersiz ve disiplin.Evet arkadaşlar anlatıyorum.Öncelikle başlığa aldanmayın parası olmayanlar derken (PARA VERMEK İSTEMEYENLERİ) kastettim.Benim gibi kişiler olduğunu umuyorum.Spor salonuna vereceğiniz 50 tlyi cebinize atın ve ekipmanlar alın.Yardım isteyen arkadaşlarım varsa pmden bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slippery Roach

    Kankalar 1 senedir düzenli olarak antreman yapıyorum geçtiğimiz sene 82 kilodan 63 kiloya düştüm.İzninizle uyguladığım programı anlatmak istiyorum.1 senede neredeyse 20 kilo hiçbir diet yok.Sadece düzenli egzersiz ve disiplin.Evet arkadaşlar anlatıyorum.Öncelikle başlığa aldanmayın parası olmayanlar derken (PARA VERMEK İSTEMEYENLERİ) kastettim.Benim gibi kişiler olduğunu umuyorum.Spor salonuna vereceğiniz 50 tlyi cebinize atın ve ekipmanlar alın.Yardım isteyen arkadaşlarım varsa pmden bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

    Dostum boyun kaç 82 den 63 e düşmek büyük bir meziyet tabiki ama kas durumu vücut durumu nedir. Direkt olarak sadece kiloyu yazmışsın kimse burdan birşey canlandıramaz kafasında biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin?




  • Dostum boyum 1.70-71 civarında 82 kilo olunca haliyle şişman gözükülüyor yaptığım antreman kardiyo ve ağırlık antremanına dayalıdır.Ağırlık derken barfiks dambıl kesinlikle kullanmak yok.Yapıcağımız antreman kendi vücut ağırlığımızladır.Şınav,mekik,barfiks,ip,koşu vs vs.Yaza kadar herkesi fit ve kaslı bir görünüme kovuşturmak istiyorum.İsteyen kişi pmden BOY,KİLOSUNU yazars sevinirim ona göre antreman vericem çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slippery Roach

    Dostum boyum 1.70-71 civarında 82 kilo olunca haliyle şişman gözükülüyor yaptığım antreman kardiyo ve ağırlık antremanına dayalıdır.Ağırlık derken barfiks dambıl kesinlikle kullanmak yok.Yapıcağımız antreman kendi vücut ağırlığımızladır.Şınav,mekik,barfiks,ip,koşu vs vs.Yaza kadar herkesi fit ve kaslı bir görünüme kovuşturmak istiyorum.İsteyen kişi pmden BOY,KİLOSUNU yazars sevinirim ona göre antreman vericem çünkü.

    O zaman büyük bir iş başarmışsın dostum. Benimde boyum 1.72-73 civarı kilom 62 ama hedefim 70.
    Anladıgım kadarıyla sadece kilo vermeye yönelik bilgiler vereceksin arkadaşlara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slippery Roach

    Ağırlık derken BARFİKS dambıl kesinlikle kullanmak yok.Yapıcağımız antreman kendi vücut ağırlığımızladır.Şınav,mekik,BARFİKS,ip,koşu vs vs.

    Anlamadım. Şimdi BARFİKS var mı? yok mu? BARFİKS ağırlıkla mı oluyor? Vücud ağırlığıyla mı?

    bir de benim boyum 188 - 88 kiloyum.

    PM atmak yerine genel boy kilo tablosuna göre versene. şu aralıkta şu kilo şunu yapsın diye. cm'ine gramajına kadar fark etmiyordur herhalde programın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.