Şimdi Ara

Spor salonu ismi önerisi -Denizli- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
4.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Esprili bir dille yaklaşıldığının farkındayım, aksine benim de hoşuma gitti ama müşteri açısından fikir almak istedim. O halde bir sorun yok. Hitap ettiğimiz kesim özellikle öğrenci olacağından "Eriyoo" iyi fikir aslında.

Değerlendirilecek
  • Dinamik Gym (bizim burada Dynamic var oradan aklıma geldi)

Edit: En basidi; Fitness Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 25 Ağustos 2014; 13:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

Merhaba arkadaşlar

Eniştem vücut geliştirme hocasıdır. Oldukça da tecrübelidir. "Artık bir salon açmanın zamanı geldi" diye düşünüp bir yığın borcun içine giriyor. Allah yolunu açık etsin, hayaliydi çünkü...

Denizli'de, kampüs civarlarında açıyoruz, dükkan tutuldu. Şu an tadilat aşamasında, aletler de sipariş edildi.

Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinden tanıyan çok var kendisini. Belki buradan da çıkar, ismi Yasin =) Yasin hoca derler...

Tek sorun dükkanın isminde bir türlü karar veremediğimiz. Çeşitli isimler aklımıza geliyor.

So fitt, Yasin GYM vs... Ama pek de içimize sinmedi.

Ayrıca isim dışındaki her türlü tavsiye ve istekleriniz de dikkate alınacaktır. Karma bir spor salonu olacak.

Tavsiyelerinizi bekliyoruz

Yasin GYM "Yasincim" diye okunuyor bunu farkettim dikkat edin. İsim olarak Semtİsmi Spor Merkezi veya Semtİsmi GYM olursa iyi ılur. İçerde ayrıca protein çikolatası , yağ yakıcı tarzı şeylerden satılan küçük bir stand olmalı. Ayrıca haftanın her günü hamgi müzik çalacak o da belli olsun. Gösterişli bir afişle asarsınız içeri.

Edit : instagram hesabı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumfiçu -- 25 Ağustos 2014; 13:27:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Anladım

Esprili bir dille yaklaşıldığının farkındayım, aksine benim de hoşuma gitti ama müşteri açısından fikir almak istedim. O halde bir sorun yok. Hitap ettiğimiz kesim özellikle öğrenci olacağından "Eriyoo" iyi fikir aslında.

Değerlendirilecek

joya'da olabilir ?

"joya italyanca kökenli bir sözcük olup, yaşama sevinci, yaşam enerjisi, sağlık ve dinamizm etkilerini bünyesinde barındırıyor."
  • Joya'yı duymuştum
  • Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar herkese

Bir kaç gün içinde isim önerilerini derleyip toparladıktan sonra bir anket oluşturacağız. İsmini oy birliğiyle belirlemiş olacağız

İyi günler dilerim...
  • Meşhur GYM olsun resmi adınız.
    Meşhur baklavacı yasin usta yazın tabelaya.

Edit: mesela gittiğim spor salonunun adı diva, telefondaykwn falan ben ve spor salonunun tüm üyeleri divadayım diyor, marka olacak bi isim de önemli, dinamik gym falan ayşe fatma gibi, marka olamazsınız.

GYM-GYME
    İyi bence cimcime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 25 Ağustos 2014; 17:00:27 >
  • oo denizli
  • Fitlife
  • Krem şantici

-Aksama kadar bitecek

yada

Gökhan Gül Ailesi Şişirme Merkezi
  • Sportacus
  • @Phantaso!;

Fitt Life ciddi olarak düşünülüyor. Anket yaptığımızda bana bu isim alır gibi geliyor

@MK*;

Kardeş spor salonunu ben değil, eniştem açıyor =)

Krem şantici

@matttfrk;

Sportacus, ankette listeye eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Meşhur GYM olsun resmi adınız.

Edit: mesela gittiğim spor salonunun adı diva, telefondaykwn falan ben ve spor salonunun tüm üyeleri divadayım diyor, marka olacak bi isim de önemli, dinamik gym falan ayşe fatma gibi, marka olamazsınız.

GYM-GYME
    İyi bence cimcime

İsim yapacak ve akılda kalacak bir şey olması konusunda haklısın hocam. Derdimiz de bu zaten.

Meşhur Baklavacı Yasin Usta, isimden ziyade sloganmış gibi duruyor. Broşür ya da afiş basıldığında düşünülebilir elbette

• Hayırlı olsun hocam. Bende Denizliliyim ama kampüs tarafı genel olarak pahalıdır yani ücret olayı nolacak ? Belki müşteriler fiyattan dolayı aynı yerde bulunan PAÜ'nün spor salonuna gidebilirler.

İsim olarak bir fikrim yok hayırlı olsun.
  • Eniştem Şişirme Merkezi
  • haci bekir baklavacisi koyun bence :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeytan-İ raGYM
  • Kas İmparatorluğu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Meşhur GYM olsun resmi adınız.

GYM-GYME
    İyi bence cimcime

İsim yapacak ve akılda kalacak bir şey olması konusunda haklısın hocam. Derdimiz de bu zaten.

Meşhur Baklavacı Yasin Usta, isimden ziyade sloganmış gibi duruyor. Broşür ya da afiş basıldığında düşünülebilir elbette

Fitness Mitness, GGym, YasGym, Fit dot, fit it! gibi sacma yaratici isimler ile daha cok prim yaparsiniz

• Deniz Lee Spor / Fitness salonu.

" Yeni nesil Bruce Lee'lerin yetiştiği mekan... "
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.