Şimdi Ara

Spor'a devam etmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar seneye sınava girecegim. 12. Sinaf olacagim yani. Bu senede bir yerde spora gidiyorum(Haftada 3 gun). sizce uyeligimi bir yil daha uzatmali miyim ? Cok fazla yol kat ettim eger birakirsam eski halime geri donerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fittness yapıyosan bıraktığında bütün emeğin boşa gider.çok yorulmuyorum motive ediyo beni diyosan bırakma.kendini en iyi sen tanıyosun ders çalışmanı engeliyeceğini düşünüyosan bırak
  • Ders çalışamazsın.O kadar yorulduktan sonra hiçbir şekilde çalışmazsın.Kaslarının erimesi baya motivasyonunu etkileyebilir ama fedakarlıklar yapman lazım 12. Sınıfta.

• Body buildimg yapiyorum.(protein vs. de kullaniyorum) aksamlari ders cikisi veya dershane cikisi gitmeyi dusunuyorum.

• Kesinlikle bırakma. Akşamları gidersin çok da bir şey kaybetmezsin. Kafanı dağıtıyorsun iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Non-Fiction

Kesinlikle bırakma. Akşamları gidersin çok da bir şey kaybetmezsin. Kafanı dağıtıyorsun iyi oluyor.
    AYNEN AYNEN BIRAKMA
  • Bırakma sakın bırakma. Bu sayede 2016 yazında üzgün kaslı olarak sütçü imam işletmeye girersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkisini biarada götürmen imkansız. Hedefin çok yüksek değilse devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protein tozu kullanacak kadar ilerlettiysen işi bırakma derim. Sonuçta ders çalışırken yağlanıcaksın bıraktığın için bu da moralini bozabilir.Buradakilere bakma sen forumda takılmaktan ders çalışamayanlar bile vardır tahminimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyada1

Protein tozu kullanacak kadar ilerlettiysen işi bırakma derim. Sonuçta ders çalışırken yağlanıcaksın bıraktığın için bu da moralini bozabilir.Buradakilere bakma sen forumda takılmaktan ders çalışamayanlar bile vardır tahminimce.
    Uzun zamandır yapıyorsan bırakırsan daha kötü olur.Çünkü düzenini ona göre alıştırmışsın artık.Buradaki trollere bakma sen mezuna kaldığım için 2 senedir bu süreç hakkında yeterli tecrübem var,o yapacağın sporun sana çok katkısı olur.Yine de aklında soru işareti varsa üyeliği 1 yıl değilde aylık uzatmaya çalış.Gidaşata göre bırakır ya da devam edersin.
  • Bu arada hedefim burslu bilkent isletme

• 11.sınıf not ortalaman felan kaç lisede nasıl bir öğrenciydin yani bu zamana kadar birikimin varsa biraz bilgi olarak birlikte yaparsın ama 0dan baslıcam diyorsan fedakarlık yapman gerek

• Bırakma hocam bende bırakmıcam

Millet saçma sapan tv izliyor geziyor müzik dinliyor sende Fitness yap kimse 1 günün hepsinde ders çalışmak hede ilk 1000 değilse.

• Bırakma bırakırsan kilo alırsın kılo ınsanı aptallaştırır. Ve spor yapmadan daha cok uyuyorsun. Son olarak vücudun öyle bir sarkacak ki. Kısacası Sakın Bırakma Zararlı çıkarsın.

• KİLO İNSANI APTALLAŞTIRIR HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHA

Not:75 kiloyum

• ilk5bin İ kullanıcısına yanıt
    Bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Araştır ısterrsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan Devrim

Bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Araştır ısterrsen.

Link bekliyorum doğruysa hedef 60kilo

• Evrim ile ilgili okuduğum bir makalede kas kütlesinin azalıp beynin daha islevsel hale geldigini okumustum zamanla. Yani evrimsel süreçte insan oğlu kas kutlesini azaltip artık daha zeki olmaya başlıyor.

• 0987654321 0 kullanıcısına yanıt
    boş vakitlerinden kısarak git ama çok yorucu olabilir onun için spor yaparken fazla abartma kendini çok yormassan birşey olmaz
  • Okan Devrim kullanıcısına yanıt
    bel bölgesindeki yağ artışının insanı aptallaştırdığını okumuştum bi yerde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.