Şimdi Ara

Spoilerden ban yemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar all chatten spoiler verdim reportladi millet ban yer miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• trollden evet
  • yersin ben 1994 filminin başını söylemiştim 2 hafta ban yemiştim :D
  • Umarım yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

Umarım yersin
    Aga napim bu infinity warda spiderman dr strange vision falan ölünce etkilendim baya. Birilerinle paylasmak istiyorum duygularimi

• aynısı kendine yapılsa OHOWHOWHO başkasına yapınca etik değil mi? olaya cidden etik bakıyorsan bu yorum geçerli
  • umarım perma yersin. senin gibi çoluk çocuk internet ortamını bozuyor. ne kadar değişik insanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Instagramdan bi anda ban yedim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey yok henüz filmlerin gerçek olmadığını anlayacak yaşa gelememişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

umarım perma yersin. senin gibi çoluk çocuk internet ortamını bozuyor. ne kadar değişik insanlar var
    İnternet cafe ortami ??

yok. internet ortamı. kafe ne alaka

• Sizin gibi kanserlerden yetti her maç sıkıntı oyunu kazanırken kavga ederler satarlar yok onu mu taşıyacam vs vs ..Ona oyun yokcular bide senin gibi yok kırmızısında yok botta diyenler. Velet kitle demeyeceğim çünkü bu iş yaşla alakalı değil tamamen karakter meselesi . Bu oyun bir gün biterse o da bu kitle yüzündendir.

• Yersin knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdomm

Sizin gibi kanserlerden yetti her maç sıkıntı oyunu kazanırken kavga ederler satarlar yok onu mu taşıyacam vs vs ..Ona oyun yokcular bide senin gibi yok kırmızısında yok botta diyenler. Velet kitle demeyeceğim çünkü bu iş yaşla alakalı değil tamamen karakter meselesi . Bu oyun bir gün biterse o da bu kitle yüzündendir.
    Hocam o kitleden oldugumu nereden cikardiniz? 6 yildir ayni hesapta oynuyorum en ufak uyari dahi almadim. Oyunlarda biri bos flame yaptığı zaman bir kere uyaririm devam ederse bloklarim oyunuma odaklanirim. Bu konuda biraz makarasina açtım aslinda. Adam laf atiodu all chatten bende cevap olarak spoiler verdim :D. Direk suclamaniza üzüldüm beni.

Hocam biraz sert çıkmış olabilirim ama bu tür davranışlar diğer kişilerin oyunun içine ediyor 2 kişinin kavgası yüzünden tüm takım mağdur oluyor. Hepimiz insanız sinirleniyoruz yeri geldiğinde bende sövüyorum ( bu da yanlış ) ama hiçbir zaman maçı satma adına girişimlerde bulunmuyorum .

• Yakindir knk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.