Şimdi Ara

SPLİTCAM KULLANMAYI BİLENLER KÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya rakadaşlar saatin farkındayım ama lazım oldu işte bilmem anlatabildim mi , nasıl video izlettirecez karşıya

• splitcamı kur

sonra msn ayarlarından webcam ayarlarına gir

sonra split camı web cam olarak tanıt

sonra split camı aç

msnden de karşıya webcamı yolla

sonra o kabul edince split camla bi video izle

sen izlerken karşı tarafta izler aynı anda biraz yavaş olur (bağlantı hızına bağlı tabi)
  • bağlantı 512/128 ama karşı tarafınki çok iyi , ama ben 128 k ile göndersem zannedersem normal gitmez kare kare gönderir değil mi ?

şuanda kurulu ama hiç kullanmamıştım şimdi nasip oldu , msn ayarlarından nasıl splitcamı tanıtıcam webcamda o şekil bir ayar yok , ses ve görüntü kurulumuna git diyor , oradan mı yapacağız ayrıca yine eski haline nasıl getiricez
  • videonun kalitesine bağlı dandik videoyu rahat gönderebilirsin

bu arada ben de program yüklü değil şu an kabataslak anlattım o yüzden

@edit

önce ses ve video ayarlarından splitcamı webcam olarak seç sonra webcam ayarları aktif olcak

gerçi webcam ayarı yapmana gerek yok sen direk seç splitcamı sonra programı çalıştır karşıya yolla webcamı sonra resim ya da video aç o da görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 11 Aralık 2005, 5:21:34 >
  • yinede teşekkürler
  • hocam yukarda editledim ama belki görmemişsindir diye bir daha yazıyorum

"önce ses ve video ayarlarından splitcamı webcam olarak seç sonra webcam ayarları aktif olcak

gerçi webcam ayarı yapmana gerek yok sen webcam olarak seç splitcamı sonra çık ayar penceresinden programı çalıştır karşıya yolla webcamı sonra resim ya da video aç splitcamla o da görsün"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 11 Aralık 2005, 5:23:55 >
  • tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım lütfen cok acilll!!
    19 yıl önce açıldı
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lan uykusuzluktan splitcam 'i splitkılima okudum emi edim kışın ortasında kılimayı ne yapacak.

Gerçi bazı kılimalar sıvak havada veriyor ama neyse......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.