Şimdi Ara

Split/Second Çıkış Tarihi Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu nesilde Pure isimli yarış oyunuyla karşımıza çıkan Disney Interactive'in yeni oyunu Split/Second; çıkış tarihi Kuzey Amerika için 18 Mayıs, Avrupa için 21 Mayıs olarak belirlendi. Black Rock Studio geliştiriyor ve PS3, Xbox360 ve PC platformları için çıkacak. Oyunun ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayın.

Split/Second Çıkış Tarihi Açıklandı

• Fazla bi sey beklemiyorum;cerezlik olur anca.

Bullets of Revenge
    PSN:Esatcan93
    Modern Warfare 3 & Battlefield 3 (Designated Chopper Pilot)
    MW3 K/D:1.92 11.prestij
  • bu oyunu pc için bekliyorum ben burnout paradise tarzında birşey olucak gibi ama toruk macto arkadaşımın dediği gibi çerezlik

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • PC'de oynarım ben de, PS3'e almam gibi.
  • PURE güzel oyundu, aynı ekip yapıyorsa umutlu olmakta fayda var doğrusu, üstelik şöyle Burnout tarzında bir oyun oynayamadım şu yeni nesil konsollarda ona yanıyorum doğrusu, neydi ps2 zamanındaki Burnoutlar ya yeni nesile "Burnout Paradise"ı yaptılar ama keşke yapmasalardı...

Bu oyunun oyun içi videosuna bir bakın isterseniz grafik yaramaz bu videoda ama belki çıkana kadar grafik düzelirse, söylediğim gibi umutluyum...

İzle

''Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim.''
    (El Gazali)
  • Oyunda kullanılan patlama sistemi olağan üstü diyorlar. Bende son videolarına baktım, bir anda oluşan patlamalar yarış zevkini arttırıyor gerçekten. Tam olarak emin değilim ama bu oyun piyasada tutarsa Burnout serisinin tahtını alabilir.

Bu arada kapak resmi çok kaliteli ve düşünce olarak güzel olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.