Şimdi Ara

SPLİT SCREEN YARIŞ OYUNLARI ARIYORUM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb. arkadaşlar bu konu defalarca açılmış sanırım ama net bir sonuca ulasamadım.Aynı bilgisayarda ekranı iki bölerek oynanan(klavye ve joystik kol ile oynuyacağız) araba yarışı arıyorum eskiden need for speed 2 SE de bu olay vardı ama o oyun şuankı bılgısayarımda doğru düzgün açılmıyor.bildiğiniz güzel aynı pc'de 2 kişilik açılan yarış oyunlarını bekliyorum bir sorum daha olacaktı underground 2'ye bir yama falan yüklesek split screen açılsa yapamazmıyız bu olayı varmı öyle bişey?
    sistem bilgim( 1GB 128BİT ekran kartı, 3 GB RAM,windows 7 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsan355 -- 30 Mart 2012; 15:17:33 >

• blur tam size göre bir oyun ama 2 kişi ile zevki çıkmıyor. En az 4 kişi, en çok 4 kişi. Kısacası 4 kişi olmadan pek zevk vermiyor.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 30 Mart 2012; 16:44:20 >
  • Split Second ve Dirt
  • Önerim kesinlikle Dirt
  • dirt 3 ü indirdim ama çalışmadı belki indirdiğim dosyalarda bir problem vardır,blur u deniyecem,split second un demosunu ındırdım ama efek falan cok fazla sankı , gerçeğe yakın olsun diye abartmıslar oda keyif vermıyo oynarken sanki ama:) kesin konusmuyorum full halini yükleyenekadar.öneriniz farklı önerilerinizvarsa bekliyorum...
  • ( 1GB 128BİT ekran kartı, 3 GB RAM,windows 7,intel e4400işlemci ) bu sistemle God OF War 2' yi oynuyabilirmiyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsan355 -- 1 Nisan 2012; 0:54:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan355

( 1GB 128BİT ekran kartı, 3 GB RAM,windows 7,intel e4400işlemci ) bu sistemle God OF War 2' yi oynuyabilirmiyim sizce?

Emulatörle oynucaksan rahat oynarsın.Ben 500 ekran kartı 2 gb ram ile hafif kasarak oynuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hard truck tarzı oyun arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gran turismo
  • Gran turismo
  • mrb. arkadaşlar yorumlardan sonra, split second , flatout 2 , blur oyunlarını yükledim içlerinde en güzeli blur gibi geldi bana flatoutta bir pcde iki kişi açılıyormu gerçi onu bulamadım :) farklı önerilerinizi bekliyorum god of war gibi oyunlardan önerileriniz neler olabilir?.cevaplar için tekrar tesekkur edıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.