Şimdi Ara

Splinter Cell Pandora Tomorrow son bölüm takıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar burdaki görevi anlıyamadımya neyapıcaz bilen varmı yardım etsin lütfen oyun bitse diğer oyunlara geçicem
    sadona tv ye yayın yapıyo tv istasyonu
    resim:http://img211.imageshack.us/img211/2466/asdnc3.jpg
     Splinter Cell Pandora Tomorrow son bölüm takıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro67 -- 19 Eylül 2007; 18:46:32 >

• takıldığınız yerler için yardım bulabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_16820023/mpage_1/key_/tm.htm
  • Orda sodano yu öldürmeden bütün adamları sessizce öldür sonra sodano'ya arkadan yaklaş yakala. Sonra çıkış kapısına götür retina taraması yaptır. Adamı helikoptere götürünce bitecek.
  • ben şöyle yapmıştım :

sadona konuşmayı bitirmeden çıkış kapısının oraya git şalteri kapat ve orda bekle sadona konuşmasını bitirince çıkışa doğru gitcek birden üzerine atla ve onu rehin al sonrada üst kattaki helikoptere git
  • Bende böyle yaptım iyi taktik artı tr yamasını da yüklersen daha zevkli olur diye düşünüyorum ;

quote:

Orjinalden alıntı: X_Quick07

ben şöyle yapmıştım :

sadona konuşmayı bitirmeden çıkış kapısının oraya git şalteri kapat ve orda bekle sadona konuşmasını bitirince çıkışa doğru gitcek birden üzerine atla ve onu rehin al sonrada üst kattaki helikoptere git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RAZİEL* -- 19 Eylül 2007; 21:27:39 >
  • öyle olduğu aklıma geldmişti adamları öldürdüm ama sadonayı bi türlü yakalıyamadım tabi ortaya rambo gibi atlayınca oda silah çekiyo bir deniyeyim sağolun arkadaşlar
  • sadona yı ana salon kapısından sonraki ilk kapıya götür.yanii sodanonun içeriki yerine göre,sağ ön kapıya çek.tabii etraftaki adamları temizle.
    Sonra onu yakalayarak üst kısmındaki kapıya götür,o kapı açılacak helikoptere binip bölgeden uzaklaşacaksınız.ve bölüm bitecek
    Bu arada oyunun son bölümü değil o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.