@erman28 LAN üstündende olsa hamachi kurup dene, bizde COH u oynayamamıstık ama hamachi kurunca sorunsuz lagsız oynadık hatta parçaladık ortalıgı.
LAN ile ilgili gerekli ayarlar yapılmamış olabilir doğru hamachi üzerinden sanal bir ağ ile yaparsanız olabilir belki... Arkadaşlar isteyen istediği paraya istediği gibi alabilir korsan ihbar hattı falan mı burası biraz sakin
ya ben hamachi nin 1.0.1.2 ve 2.0.4.0 ını denedim conviction oynayamadık görmüyo birbirimizi. Tunngle dalgası var bu aralar şanslıysan bir dene bakalım oynayan çok.
Arkadaşlar multi oynamak için hamachi ye gerek yokki oyuna girip birbirinizi ekliceksiniz sora biriniz kurcak invite edicek diğeride bağlancak ben arkadaşla bitirdim oyunu internet üzerinden ubisoft serverlarına bağlanıp.
Ubisofta bağlanmak için orjinal oyun sahibi olmak gerekiyor yanlış bilmiyorsam?
Valla benim 1 buçuk ay felan oldu galiba oynayalı ondan sora ubisoft patch felan çıkardıysa bilmiyorum artık.
ekrem_53 , yok arkadaşım bizdeki, oyunu lan üzerinden internet olmadan oynayamamaktan kaynaklanan bir sorun.net üzerinden oynayabilenlarin olduğunu duydum ama son durumu bilemiyorum.daha oyunun loby sinde singel player modu çalışmasına rağmen (hatta bitirdim) co op kısmından kurmaya çalıştığımızda hata vermesi...
Arkadaşlar isteyene online ve landan oynatan crack veririm
mrb arkadaşım lan crack linkini paylaşırsan sevinirim.
Tunngle ile LAN olarak oynayabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: evdiregi
Arkadaşlar isteyene online ve landan oynatan crack veririm
bana verirmisin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme