Şimdi Ara

Splinter Cell Asla PS 3'e Gelmeyecek (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
8.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MGS 4 640p mi :D.Keşke her oyun 640p olsa o zaman
  • MGS4 1024x768p

Native 1280x720 değil yani.
  • Ps3'ün gücü yetmedi herhalde 1080p yapmaya. Hakikaten hani exc. ps3 oyunları kapasiteden yararlanabiliyorlardı? Ya sanılan kapasite yok ya da Kojima da programlamada zorlandı. O argüman da boşa çıktı desenize.
  • E3'ten önce Microsoft'un MGS yi alacagini yabanci forumlari biraz irdeleyen herkes biliyordu.Sony coktan biliyordu bunu.Bence bu atak karsisinda Sony'de yüklü bir miktar ödeyip Splinter Cell'i almaliydi.Bu Sony'nin hem gövde gösterisi yapmasini hemde ileriye dönük güzel bir yatirim saglayacakti ama Sony daha cok kendi yolunu cizme felsefesini benimsemis.Umarim basarili olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kassatura

quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

E3 Microsoft fuarında exclusive bölümünde bir sürü PC, Xbox 360 a çıkacak oyun tanıtıldı.

E3 teki olay PS3, Xbox fuarı değildi Microsoft, Nintendo, Sony vs fuarıydı.

Microsoft fuarında kendine ait özel oyunları sundu bunada Microsoft Exclusive diye geçiriyor, adam PC ile rekabet halinde değilki PC de onun Xbox 360 da.

PC nin neresi onun?Bi tane k-çı kırık en çok açık bullunan hackerlerın saldırısına en çok maruz kalan işletim sistemi yaptı diye mi onun oluyor?Eğer linux a biraz daha program yaygınlaşırsa direkt linüx a geçecem.Taş gibi valla.Bişicikler olmuyor.

Saka yapiyorsun herhalde

• quote:

quote:

quote:

E3 Microsoft fuarında exclusive bölümünde bir sürü PC, Xbox 360 a çıkacak oyun tanıtıldı.

Microsoft fuarında kendine ait özel oyunları sundu bunada Microsoft Exclusive diye geçiriyor, adam PC ile rekabet halinde değilki PC de onun Xbox 360 da.

PC nin neresi onun?Bi tane k-çı kırık en çok açık bullunan hackerlerın saldırısına en çok maruz kalan işletim sistemi yaptı diye mi onun oluyor?Eğer linux a biraz daha program yaygınlaşırsa direkt linüx a geçecem.Taş gibi valla.Bişicikler olmuyor.

Windows a sallladıktan sonra bence bu kafayla direk geç Linux'e bakalım ne kadar dayanabileceksin

• Kullanici dostu (ki burada kullanici biz oluyoruz dostumuz da Microsoft) arayuz diye bir sey duymamis arkadas. Iste bu yuzden tekel oldu bu isletim sistemi yillardir. Linux kurlumu ve arayuzu ne kadar kullanici dostu onu kuranlar daha iyi biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 21 Haziran 2009; 15:37:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chetaci

quote:

quote:

quote:

Windows a sallladıktan sonra bence bu kafayla direk geç Linux'e bakalım ne kadar dayanabileceksin

1günde 2 kere çökme tehlikesi atlattıktan ve günde en az 5 kere hacker saldırıına uğradıktan sonra gerçekten insan baya bi xp den soğuyo.ama kullanışlımı kullanışlı.O kunuda diyecek bişeyim yok.

• Bu oyun niye bu kadar geç geliyor diyeceğinize hala PS3'e laf atanlar var. PS3 sahipleri zaten MGS4'ü bitirdi, KZ2'yi bitirdi birde üstüne Uncharted 2 gelecek hala SC conviction bekleyenler var.. double agent neydi conviction ne olsun. Bu oyun PS3'e gelsede tutmaz. Ne grafik olarak nede oynanabilirlik olarak..
  • Double Agent ne miydi

Bu konu mide bulandırmaya başladı

• ciddi ciddi Double Agent neydi dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Double Agent ne miydi

Bu konu mide bulandırmaya başladı

Sinek küçük ama mide bulandırıo
  • quote:

ciddi ciddi Double Agent neydi dedi

Yemin ediyorum doubleagent aldım.30 dk dayanabildim.
  • quote:

quote:

Ama MGS4 ü bitirdin?
  • Valla ben de DMC 4'e dayanamamıştım, zevk meselesi bu oyun işi. 10 kere Mass Effect bitiririm ama 1 kere DMC 4 bitiremedim, sıkıldım.
  • quote:

quote:

quote:

Ama MGS4 ü bitirdin?

İşte orda yanıldın.3 kere mgs4 aldım.Acaba oynayabilirmiyim diye.3 keredede bitiremedim.Elimde hala duruyo en sonuncusu.İçimden hiç mgs4 oynamak gelmiyo.Ayrıca mgs4 satılır.Artık fanboy olmadığımı anlamışsındır.

• Double Agent, Double Agent dedigin nedir gulum, ben senin icin Mgs oynamayi goze almisim
  • Double Agent Splinter cell serisinin en kötü oyunudur bana göre,çok güzel bi hikaye UBİSOFT Şangay stüdyoları tarafından batırılmıştır,Ps2 versiyonu ki onuda oynamıştım çok daha güzeldir....

1. oyun ve Chaos Theory ise Montreal tarafından yapıldığı için mükemmeldir,Conviction da Montreal tarafından yapıldığı için mükemmel olacaktır hiç şüpheniz olmasın..

E3de en çok alkış alan oyuna ne olacakki demek saçmalığın daniskası
  • Oynamak isteyen gider alır xbox ne yapalım. Her oyun her yere çıkacak diye bir şey yok. Parayı veren düdüğü çalıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ama MGS4 ü bitirdin?

İşte orda yanıldın.3 kere mgs4 aldım.Acaba oynayabilirmiyim diye.3 keredede bitiremedim.Elimde hala duruyo en sonuncusu.İçimden hiç mgs4 oynamak gelmiyo.Ayrıca mgs4 satılır.Artık fanboy olmadığımı anlamışsındır.

Ben splinter cell serisini bitirdim fakat senin gibi mgs 4 a başladım ama act 2 de duruo hala onun yerine infamous oynuyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.