Şimdi Ara

Splinter Cell 5 Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox360'a özel olarak yapılan Splinter Cell: Conviction'dan detaylar geldi buyrun;

* Artık Karanlık gölgelerde dolaşma olmayacak, Şüpheli davranmadıkça saklanmanız gerekmeyecek. (Hitman?)
    * Ekranda çizilen her obje Sam Fisher için bir silah. Bir mobilyayı yada bilgisayarın yazıcısını düşmana vurabiliyoruz, fırlatabiliyoruz. (Dead Rising?)
    * Yakın mücadele artık tek tuşa basıp öldürmek kadar basit şekilde işlemeyecek. Çevreyle etkileşimli de olmak üzere ekranda çıkan tuşlara basacağız. (God of War?)
    * Oyunun Xbox360'a özel olmasından kaynaklı büyük verim de beraberinde geliyor. Daha önceden yapamadıkları şeyleri bu oyunda yapabiliyorlarmış.
    Eğer Splinter Cell Ps3'e de çıksaydı oyunun şu haline ulaşacaklarına olasılık vermiyorlar. Hatta PS3'e özel olsaydı bile yapamazdık dediler.

Dergide söylediklerine göre ışık efektleri vs bunları ps3'te kotarmanın şimdilik imkansız olduğunu söyledi ubisoft'un lider programcısı.

Kaynak:http://xbox360.qj.net/Ubisoft-Splinter-Cell-Conviction-not-possible-on-the-PS3-for-now/pg/49/aid/91480

http://www.mygen.com.au/article.php?page_id=96960179110181074&se_id=29&format=2

http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=25610558

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 6 Mayıs 2007; 12:46:01 >

• Direk ezmisler sony yi
  • hakikaten direk ezmisler sony daha kabul etmsein ubisoft oyunlarini
  • Valla biraz ezmişler bana da öyle geldi.
    Olsun çıkarsınlar 360'a oynarım bir güzel.Mgs4de ps3e çıksın onu da alır oynarım.Oh mis
  • Gayet başarılı olacak bence...
  • MGS4 exclusive olayına karşılık sanıyorum m.s de yanına ubi ile splinter Cell 'i aldı. Kişisel olarak tercihim mgs4 den yana. Splinter fazla uzatıldı diye düşünüyorum farklı karakterde yok devamlı sam amca ile takiliyoruz. umarim bundan oncekilerden farkli oynanis tarzi getirirler...

İlginç bir noktada oyunun x360a özel olması ps3'e o grafikleri getiremeyecekleri oluşunu söylemeleri. Teknik olarak bizden daha bilgili oldukları için diyecek bir şey yok tabii ama bende biraz kojima'ya karşılık veriliyormuş hissi uyandırdılar.
  • Zaten Splinter Cell 4 de xbox360 çok iyidi demekki ps3 e pek oyun yapmıyacak Ubisoft..
  • Valla hiç umrumda deyil oldum olası nefret etmişimdir şu Sam Fisher'dan MGS4 yeter be hepsine...
  • sbu oyunu her platformda oynadım harıka bir oyundur...
  • exclusive olacak yani müthis grafikler görecegiz splinter cell
  • vay be sc de exclusive oldu ha
  • Splinter Cell' i bitirmek için bence Xbox360' ı seçtiler, hissediyorumki SC5' ile Splinter Cell sona erecek - ki güzel bir taktik, ancak dünyada bunun fanları MGS' nin çeyreği kadardır. MGS herhaliyle daha büyük bir koz

Tabi MS, Ubi' ye baskı yaptırp SC' nin suyunu çıkartabilir. SC6, SC7, SC8, SC9 vb. diye. Yani bu oyunun fos çıkma ihtimali var çünkü 5. oyun yani, herifler her sene bir tane SC oyunu çıkartıyor, yakında suyu çıkacaktır (eğer böyle devam ederlerse)
  • quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

MGS4 exclusive olayına karşılık sanıyorum m.s de yanına ubi ile splinter Cell 'i aldı.

Kesinlikle öyle, ama giden SC olsun. MGS'yi satın aldıklarını düşünemiyorum bile, PS3'ün sonu olabilirdi. Ve Herzaman diyordum Kojima satılık değildir, vermez MGS'i diye. Ellerinden öpüyorum üstadın.

Adam parayla oynatıyor tüm sektörü. SC: Double Agent başta PS3 exclusive'iydi fakat sonradan 360'a çıkacağı açıklandı. Üstelik PS3 versiyonu 360 yanında rezaletti. Aynı durumun Assasin's Creed 'de de başımıza gelmesinden korkmuyor değilim. Zaten MS'in tekelleşme eylemine karşı bir hareket düzenleyeceğim Türkiye'de. Sloganımız da bu olacak;

Splinter Cell 5 Detaylar

Para ile satın alınabilecek şeyler vardır. (Xbox360)
    Alınamayacak herşey için; PS3. (MGS4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 6 Mayıs 2007; 18:41:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BigBoSs ®

Splinter Cell 5 Detaylar

Para ile satın alınabilecek şeyler vardır. (Xbox360)
    Alınamayacak herşey için; PS3. (MGS4)

• quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

* Oyunun Xbox360'a özel olmasından kaynaklı büyük verim de beraberinde geliyor. Daha önceden yapamadıkları şeyleri bu oyunda yapabiliyorlarmış.
    Eğer Splinter Cell Ps3'e de çıksaydı oyunun şu haline ulaşacaklarına olasılık vermiyorlar. Hatta PS3'e özel olsaydı bile yapamazdık dediler.

Dergide söylediklerine göre ışık efektleri vs bunları ps3'te kotarmanın şimdilik imkansız olduğunu söyledi ubisoft'un lider programcısı.

öhömmm... Bir yerden (alttaki alıntı) gelen söze cevap olsun gibi demiş yapımcı...

quote:

Orjinalden Alıntı : HIDEO KOJIMA

Octocamo sadece CELL ile mümkün...

Güzel misilleme yapmışlar

• quote:

Orjinalden Alıntı : Ubisoft

Splinter Cell sadece para ile mümkün.

• Amcalarım farkedememişler sanırım "Splinter CELL"
  • yaw nezaman cikacak bu splinter cell heyecan basti beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

vay be sc de exclusive oldu ha
    o biraz zor iste.

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12003

http://www.tothegame.com/search.asp?title=Splinter+Cell+5&x=11&y=17

• pinky yine size port geliyor hazir olun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.