Bildirim
Spiker 'depletmatta' dedi :D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Konudışına çevirdin kardeş burayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
Konudışına çevirdin kardeş burayı.
Ata Demirer'e benzemiyor mu sence? -
Bazı üyelere kesinlikle konu sınırı getirilmeli her aklına geleni açıyorlar arkadaş -
Herşeyi geçtimde 'depletmatta' kelimesini duyunca nasıl gülmekten öldün merak ediyorum. yoksa çok mu komikte benim mi gülesim gelmedi? -
quote:
Orijinalden alıntı: samtiger
Herşeyi geçtimde 'depletmatta' kelimesini duyunca nasıl gülmekten öldün merak ediyorum. yoksa çok mu komikte benim mi gülesim gelmedi?
videosunu falan bulursan izle.. depletmatta dedi böel ağzından çıkmadı kelime hani tombiş yada bide öyle bi ses tonuyla dedi.. sonra zaten yalnış dediğini kendi farketti duraksadı biraz utandı.. Fotolarda gördüğün üzere kıpkırmızı oldu daha önce öyle kırmızı değildi utandı diye oldu -
Allahım ne kadar da komik -
Hahahahahahha ulan yaa ahahahahaha deplamatta demis agahahagaha deplamattaaa ahaahajajahaha
😒😒😒😒
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X