Şimdi Ara

Spigen Yılbaşı İndirimi %30 (Sırt çantaları da gelmiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sıcak değil ama ara ara olan %30 indirim yeniden gelmiş. Üye olup ödeme sayfasında promosyon kısmına "spigen2016" yazarsanız %30 indirim yapıyor. Alt sınır var mı bilmiyorum. Spigen kılıf pek kullanmışlığım yok ama New Coated denilen bir sırt çantası var. Gri/turkuaz renkli olan ve şu ana kadar aldığım en güzel, su geçirmez, tam bir "geek" çantası diyebilirim. Ucuz değiller ama bu indirimle 209 liraya geliyor. Tabi bu kaliteye göre bence güzel. Geçen sene kendilerine mail atmıştım ve yakın planda çanta getirme planları olmadıklarını söylemişlerdi, bugün farkedince hoşuma gitti. Klasden serisi olan çanta da güzel.

http://www.spigen.com.tr/Canta,LA_183-2.html#labels=183-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet çantalar ucuz değil, kılıflar ise güzel ama her yere benim gibi sırt çantası kullananlar için önemli bir şey kalitesi. Thule, incase, belkin ve logitech sırt çantası kullanan biri olarak aralarında favorim bu şu an.

• Sirt cantalari cok bicimsiz ve gereksiz pahali birak 300 tl yi 50 tl verip almam.

• Sanki 5s'i piyasadan kaldırdılar arkadaş, koca Türkiye distribütörlü olacaklar ama 5s kılıfı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Sanki 5s'i piyasadan kaldırdılar arkadaş, koca Türkiye distribütörlü olacaklar ama 5s kılıfı yok.

Bu aralardaki indirimle 5s peynir ekmek gibi satıyor. O yüzden kılıf stoku kalmamıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pahali

• mmert02 kullanıcısına yanıt
    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.