Şimdi Ara

Spigen iPhone 7 Air Fit 360 Korumalı Kılıf Görüş-Bilgisi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben iphone 7 telefonumun renginden pek memnun olmadığım için spigen in bu ürününe denk geldim bilgisi olan yada kullanan arkadaş varsa görüşlerini paylaşabilir mi, biraz pahalı bir ürün ancak hepsiburada da fiyatı düşmüş siyah olanında görüşlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz

Ürün tanıtımında her yeri kapladığı ve 2 adet cam ekran koruyucu çıktığı belirtiliyor daha önce satın almış olan birisi yardımcı olsun lütfen

Ürün Link
    http://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-7-kilif-air-fit-360-black-2x-cam-ekran-koruyucu-042cs21098-p-HBV000003G3XT

• Bende daha önce böyle tam korumalı bi kılıf almıştım ama spigen değildi. Telefonu aşırı derecede kalınlaştırdığı için şuan kullanmıyorum. 20₺'ye almıştım 100 biraz fazla değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markanın ürünlerine bakınca bana yüksek gelmedi, sonuç olarak 3bin tl ye telefon alıyoruz 100tl de koruması için gözden çıkarmak bana normal olarak geliyor, şuan indirimde olduğundan kullanan var mı diye sormak istedim :)
  • bende bu ürünü almayı düşünüyorum da forum da bu ürünü kullanıp tecrübe etmiş arkadaş var mıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad Air İçin Kılıf Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.