Şimdi Ara

Spielberg'den Tanrılar ve Krallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Spielberg Close To Gods And Kings

Ünlü Yahudi asıllı film yönetmeni Steven Spielberg, Warner Bros Film Şirketi ile Hz. Musa ve Tevrat ile ilgili dini bir film yapmak için görüşüyor.
    Senaryosunu Micheal Green’in yazdığı film Musa Peygamber’in doğumundan ölümüne kadar yaşadıklarını
    ve Yahudi halkını Mısır esaretinden kurtarmak için yaptıklarını anlatıyor.
    Film Tevrat’ta geçen, Mısır’dan çıkış, Kızıldeniz’in yarılması, Sina Dağı'na gidiş
    ve 10 Emrin verilmesini günümüzün sinema efekt teknolojisi sayesinde bir kez daha sinemaseverlerin önünde canlandıracak.
    Daha evvel Tevrat’ın bu ölümsüz kahramanının hayatını 1956'da Charlton Heston ve 1990’da Sir Ben Kingsley oynamıştı...

Şimdi kimin oynayacağı merak konusu…

http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=32970

Cecile B. Demile'in The Ten Commandments (On Emir)'inı izleyen varsa buda ona benzer olacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Ünlü Yahudi asıllı film yönetmeni Steven Spielberg

17. yy Macar Yahudisi kökleri. Kimsenin ırkı benim zerre kadar umrumda değil ama bunu bastıra bastıra söylemenin alemi ne ? Zaten sevmeyenleri çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 26 Ocak 2012; 17:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Ünlü Yahudi asıllı film yönetmeni Steven Spielberg

17. yy Macar Yahudisi kökleri. Kimsenin ırkı benim zerre kadar umrumda değil ama bunu bastıra bastıra söylemenin alemi ne ? Zaten sevmeyenleri çok.

Aynen hocam hiç gerek yok...
  • Google'da ararken Türk Yahudi gazetesi Şalom'dan kopyaladım ondandır.
  • Peki.
  • Spielberg ve j.j abrams ismini gördüğüm artık hiçbir dizi ve filmi izlemiyorum.Sinemaya gittiğimde film seçeceğim zaman bunların ismini gördüğümde direk eliyorum filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Spielberg ve j.j abrams ismini gördüğüm artık hiçbir dizi ve filmi izlemiyorum.Sinemaya gittiğimde film seçeceğim zaman bunların ismini gördüğümde direk eliyorum filmi.

J.J Abrams hadi neyse de Spielberg'ün suçu ne hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Spielberg ve j.j abrams ismini gördüğüm artık hiçbir dizi ve filmi izlemiyorum.Sinemaya gittiğimde film seçeceğim zaman bunların ismini gördüğümde direk eliyorum filmi.

Super 8 çok canını yakmış galiba. o yüzdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Super 8 çok canını yakmış galiba. o yüzdendir.

Hocam tamam işte onun için J.J Abrams'ı anlarım da Spielberg yapımcıydı yani yönetmeni değildi ki.

• Arkadaşa sadece J.J Abrams konusunda katılıyorum .Bende Super 8'den sonra J.J Abrams'ın yaptığı hiç bir şeyi izlemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.